Търсене

"Севлиево лейдис" изгуби полуфинала срещу "Локомотив" - Стара Загора

Севлиево онлайн

Снимка: фуйсбук

В събота отборът на "Севлиево лейдис" загуби полуфинала срещу "Локомотив" - Стара Загора в турнира за Купата на България. Срещата завърши при резултат 3:0 за футболистките на "Локомотив". 

Двубоят беше излъчен на живо в сайта Sportal.bg

Веднага след мача треньорката на севлиевския отбор заяви в интервю за sportal.bg: "Разликата между Стара Загора и Севлиево не е в качеството на футболистките, тук се работи на доста професионално ниво и откъм заплащане, а моите футболистки дори дойдоха от работа за този мач. Надявам се това един ден да се промени - разликата не е в качествата, а може би във финансовата стабилност на отборите". 

В същото интервю Джамбазова определи сезона като най-силният за отбора. Тя изтъкна задоволството си от играта на момичетата, които са показали изключителен хъс, но вече се усещала умората.

"Имаме най-добрата вратарка в България, смело мога да го кажа, много положения спаси, целият отбор разчита на нея", каза още треньорката на дамския футболен отбор на Севлиево. 

Миналата седмица севлиевските футболистки завършиха на пета позиция в Държавното първенство от шестнайсет отбора. Севлиевки се нареждат след "Локомотив" - Стара Загора, НСА - София, "Бароко" - София и "Етър" - Велико Търново.
Коментари (0)
Подредба: Сортирай
Все още няма коментари
Коментирай:
Изпрати
* Коментарите се одобряват от администратора на сайта преди да бъдат публикувани!
Избори за Народно събрание 2 октомври 2022