Търсене

"Севлиево лейдис" с нова победа и нови три точки в актива на Държавното първенство

Севлиево онлайн

Отборът на "Севлиево лейдис", снимка: фейсбук

На 22 май т.г. се изигра четвърти кръг от плейофите на първата осмица в класирането на Държавното първенство по футбол за жени. Отборът "Севлиево Лейдис" гостува на ЛП-суперспорт в София, записа победа и добави нови три точки в актива си за първенството.
 
В начало на срещата севлиевки наложиха натиск и пресираха съперника в предни позиции, като владееха топката и атакуваха вратата на домакините. През първата част на мача гредата помогна на ЛП за откриване на резултата.
 
Втората част започна по-силно за “Севлиево Лейдис”. Автор на първото попадение бе Моника Симеонова след изпълнен пряк свободен удар в 52-та минута. Още няколко добри изпълнения от футболистките на “Севлиево Лейдис” показаха, че гостите са по-активни и ще си тръгнат с ценната победа. В 89-тата минута нападателката Алисия Попова отбеляза втори гол и така бетонира победата на "Севлиево Лейдис”, които си тръгнаха с трите точки.
 
Във временното класиране отборът на севлиевските футболистки е на пета позиция. Следващият мач на момичетата е с водача в таблицата "Локомотив" - Стара Загора. 
Коментари (0)
Подредба: Сортирай
Все още няма коментари
Коментирай:
Изпрати
* Коментарите се одобряват от администратора на сайта преди да бъдат публикувани!