Търсене

Шарж на Велизар Захариев бе комплиментът към Владимир Карамазов, гост на фотографски срещи "Севлиево 2022 - Истории в кадър"

Шарж на Велизар Захариев бе комплиментът към Владимир Карамазов, гост на фотографски срещи

Шарж с автор Велизар Захариев, подари Антоанета Обретенова на Владимир Карамазов, снимка: НЧ "Развитие-1870"

Владимир Карамазов е актьор, продуцент и водещ на реалити формата "Сървайвър”. С това е известен на широката публика. Малцина обаче знаят, че неговата най-голяма страст е фотографията. 
 
Владимир Карамазов беше специален гост на Фотографски срещи Севлиево 2022 – „Истории в кадър…”. Той откри изложбата с негови авторски снимки от шестото издание на конкурса за художествен анализ на фотография „Снимките говорят”, арт декорирана в творческото пространство на Народно читалище „Развитие-1870”.
 
Изключително емоционално бе присъствието на Карамазов на фотографските срещи. В знак на благодарност за вниманието той подари фотоапарат, с който да бъдат запечатвани всички събития, организирани от Народно читалище „Развитие-1870”, от своя страна председателят на Фотоклуб „Севлиево” Антоанета Обретенова го изненада с шарж – комплимент от ръководството на културната институция. Автор на шаржа е Велизар Захариев – преподавател в школата по изобразително и приложно изкуство в читалището.
 
Изображение - 11351Владимир Карамоз при откриването на авторската изложба с фотографии, снимка: НЧ "Развитие-1870"  
 
След откриването на изложбата, в неформален разговор Карамазов разказа за най-голямата си страст – фотографията. 
 
Не пропускайте да разгледате фотографиите с послания от конкурса „Снимките говорят”, който е част от официалната програма на 13-ти Европейски месец на фотографията, осъществен с финансовата подкрепа на Национален фонд „Култура” и с инициатор – Фотографска академия „Янка Кюркчиева“!
 
Фотографските срещи се организират от Народно читалище "Развитие-1870" и фотоклуб "Севлиево", един от творческите клубове, които работят в Читалището в Севлиево. 
Коментари (0)
Подредба: Сортирай
Все още няма коментари
Коментирай:
Изпрати
* Коментарите се одобряват от администратора на сайта преди да бъдат публикувани!