Търсене

Силно представяне записаха Яна Петкова, Анна Христова, Момчил Баев и Християн Митев в плувния турнир „Спартак“

Силно представяне записаха Яна Петкова, Анна Христова, Момчил Баев и Християн Митев в плувния турнир „Спартак“

Седемнайсет състезатели на "Викинг-2008" представиха клуба и Севлиево в турнира "Спартак", снимка: СК "Викинг-2008"

Много силно се представиха Яна Петкова, Анна Христова, Момчил Баев и Християн Митев в международния плувен турнир „Спартак“, който се проведе между 10 и 12 май т.г. в Сандански. 

Четиримата се състезаваха в група Е, на родените през 2010 и 2011 год. Яна спечели сребърен медал в дисциплината 200 м бътерфлай и бронз в старта си на 100 м бътерфлай. С престижното четвърто място на 50 м бътерфлай тя затвърди отличното си представяне.

С два сребърни медала на 50 и 100 м бруст Момчил даде сериозна заявка за призово класиране на предстоящото Държавно първенство. Християн Митев също направи отлични стартове. В дисциплината 50 м св. стил той бе на стотни от почетната стълбичка, с четвърто място с най-добър личен резултат и първо време за набор 2011 г.

Анна направи отлични стартове, като с най-добро лично постижение заслужено се класира четвърта в дисциплината 50 м бруст.

Най-малките, родени през 2016 г. Александра Атанасова и Райя Георгиева се състезаваха с голямо желание. Райя успя да се класира на 8-мо място в дисциплината 50 м св. стил, а Александра достигна до 9-то място на 50 м бътерфлай.

С една година по-големите Мелиса Мюмюнова, Мартина Ковачева и Полина Пенчева също записаха добри постижения. Мелиса плува най-добре на 100 м св. стил и завърши седма, Мартина с лично постижение се класира на 6-то място в дисциплината 50 м бътерфлай, а Полина стана девета на 100 м св. стил. 

Aлександър Петков (група С) направи успешен дебют в състезание от такъв ранг. Състезателят постави най-добри лични постижения и в четирите си старта като в дисциплината 200 м съчетано плуване се класира на 7-мо място.

Заслужава да се отбележи участието на Ивелина Ножарова, Йована Петрова, Александра Събчева и Благовест Георгиев.

 

 

Коментари (0)
Подредба: Сортирай
Все още няма коментари
Коментирай:
Изпрати
* Коментарите се одобряват от администратора на сайта преди да бъдат публикувани!