Търсене

Слави Трифонов оттегля Николай Василев, ще ревизира проекта за кабинет

Слави Трифонов оттегля Николай Василев, ще ревизира проекта за к

Слави Трифонов оттегля номинацията на Николай Василев за министър-председател на кабинета, който от "Има такъв народ" ще предложат.

Това обяви лично той във фейсбук. "Само за три дена върху Василев се изля огромна помия. Оказа се, че няма никакво значение колко са образовани кандидат-министрите, колко добри специалисти са, колко ясни приоритети има пред тях. Оказа се, че това не е важно за онези медии и политици, които нарочиха Николай Василев за проводник на ДПС, твърдение, което няма нищо общо с истината", написа Трифонов.

В поста си той казва, че страната няма нужда от нестабилност и нови избори и най-важното пред държавата в момента е "да се „изчегърта“ моделът ГЕРБ от обществения и политически живот на страната. Защото това е основният враг на държавността и демокрацията". 

Това е надделяло във вземането на решението кандидатурата на Николай Василев да бъде оттеглена, "защото никой не е по-важен от проблемите пред нас като общество". Съвсем скоро Трифонов обяви, че ще предложи ревизиран състав на проектокабинет. 

В отговор на обвиненията, че джипката на Борисов е заменена със статуси ввъ фейсбук, Слави Трифонов свиква утре пресконференция, на която на въпроси ще отговарят освен представители на "Има такъв народ" и номинираният до днес за премиер Николай Василев. 

"Силата е в истината", завършва статусът на Трифонов.

Коментари (0)
Подредба: Сортирай
Все още няма коментари
Коментирай:
Изпрати
* Коментарите се одобряват от администратора на сайта преди да бъдат публикувани!