Търсене

Служебният министър на земеделието връща за директор на Северноцентралното предприятие Иван Недков

Емилия Димитрова
Служебният министър на земеделието връща за директор на Северноцентралното предприятие Иван Недков

В дясно: инж. Миланов, вляво - инж. Недков

Според източници на "Севлиево онлайн" директорът на Северноцентралното предприятие инж. Цветелин Миланов е освободен със заповед на служебния министър на земеделието и горите Явор Гечев и на негово място е назначен освободения от министър Десислава Танева инж. Иван Недков. 

Засега не е ясно кога Недков ще встъпи в длъжност, нито какви са мотивите за освобождаването на инж. Миланов. Не е ясно и дали има други рокади в ръководството на предприятието, част от което са Държавно горско стопанство Севлиево и ДЛС "Росица" в Лъгът. 

Информацията към момента не е официална. За потвръждението или отричането й, "Севлиево онлайн" изпрати въпроси до пресцентровете на Министерството на земеделието и Северноцентралното предприятие. 

От предприятието нито потвърдиха, нито открекоха рокадите в управлението. Отговорите от земеделското министерство се чакат.  

Иван Недков беше освободен от ръководството на Северноцентралното предприятие през юли 2018 г., а в публичните мотиви за освобождаването му пишеше "проверката на екипа на Инспектората на Министерство на земеделието и храните по сигнал за ползване на лек автомобил от СЦДП в град Габрово е констатирала нарушения".

Въпросният автомобил беше "Лексус", който предприятието бе наело за 72 хил. лв. годишно.  

Коментари (0)
Подредба: Сортирай
Все още няма коментари
Коментирай:
Изпрати
* Коментарите се одобряват от администратора на сайта преди да бъдат публикувани!