Търсене

Спортни страсти и хъс за победа бележат ученическите игри 2023/2024

Спортни страсти и хъс за победа бележат ученическите игри 2023/2024

Вълнуващите състезания от общинския етап на „Ученически игри 2023/2024“ по волейбол, баскетбол, тенис на маса и бадминтон разцъфтяха в спортната зала „Дан Колов“ и учебните зали на ПГМЕТ „Ген. Иван Бъчваров‘.

На 12 и 13 февруари залата горя от напрежение, докато момичетата (5-7 клас) се състезаваха във волейбол. ОУ „Стефан Пешев“ се превърнаха във волейболните герои, побеждавайки СУ „Васил Левски“ с 2:0 в напрегнати мачове.

Атмосферата беше оживена и при момчетата, където отборът на ОУ “Стефан Пешев” показа своята сила, осигурявайки си първото място след интензивни сблъсъци с отборите от Шумата и Душево.

Вълнението не избухна само на волейболното поле. Юношите (8-10 клас) се състезаваха в баскетбол и тенис на маса, като гимназията показа своята доминация в баскетбола, а ПГМЕТ „Ген. Иван Бъчваров‘ се наложиха в тенис на маса.

За шахматистите, петък е денят на стратегията и ума, а победителите по баскетбол ще бъдат разкрити в последните дни на февруари. Спортната страст продължава да пламти, а надпреварата по бадминтон е отбелязана за 27 февруари.

Коментари (0)
Подредба: Сортирай
Все още няма коментари
Коментирай:
Изпрати
* Коментарите се одобряват от администратора на сайта преди да бъдат публикувани!