Търсене

Сребро и бронз донесоха културистите от турнира "Хеброс"

Сребро и бронз донесоха културистите от турнира "Хеброс&quo

Алекс Алексиев (вляво) и Валентин Бенев, снимка: личен архив

Валентин Бенев спечели бронз, а Алекс Алексиев сребро в съответните категории в провелия се в края на миналия месец в Пазарджик турнир „Хеброс" - един от най-сериозните спортни турнири по културизъм в България, който се провежда под егидата и с подкрепата на Община Пазарджик и Българска федерация по културизъм.

Състезанието се проведе за единайсет категории, севлиевските културисти участваха в две от тях.

Алекс Алексиев се състезава в категория до 80 кг „Бодибилдинг”. Отличителна особеност на категорията е трупането на голяма мускулна маса.

Валентин Бенев се представи в категория „Класически културизъм”, в която има строги ограничения и правила, а целта е постигането на най-хармоничната и естествена физика на спортиста.

Независимо, че севлиевските момчета бяха най-младите участници, медалите са факт и отново са на севлиевска територия, след като дни преди турнира в Пазарджик двамата донесоха в Севлиево купата на големия победител сред младежите, бронзово отличие и общо три медала от престижния турнир по културизъм „Tiger classic diamond cup” в Букурещ. 

Изображение - 9414

Треньорът Кирил Трифонов е неотлъчно до момчетата. Той и състезателите му благодарят сърдечно на всички севлиевци - приятели, познати и непознати, които ги подкрепят, разбират, обичат и искрено се радват на успехите им.

 

Коментари (0)
Подредба: Сортирай
Все още няма коментари
Коментирай:
Изпрати
* Коментарите се одобряват от администратора на сайта преди да бъдат публикувани!