Търсене

Средно училище "Васил Левски" изпрати випуск 2023

Средно училище

Абитуриентите от 12 А клас с класен ръководител Пламен Пейков, снимка: СУ "Васил Левски"

Три класа абитуриенти изпраща тази година Средно училище "Васил Левски". В понеделник, на 15 май, 73 зрелостници извикаха от 1 до 12, колкото са прекараните в училище години и се простиха с учителите си.
 
Тази година училището завършват 12 А клас с класен ръководител Пламен Пейков, 12 Б клас с кл. ръководител Десислава Зурева и 12 В клас с класен ръководител Мирослава Михайлова.
 
Както повелява традицията тържественото изпращане на зрелостниците започна с посрещане знамето на училището, а по-късно беше сменена и знаменната група. Новите знаменосци са Лилия Апостолова, Росина Камбурова и Мирослав Ненков - представители на трите езикови паралелки с най-висок успех.
 
Изображение - 1219612 Б клас с класен ръководител Десислава Зурева, снимка: СУ "Васил Левски"  
 
На изпращането присъства кметът на Севлиево Иван Иванов, който приветства младите хора и им пожела на добър час в това, което им предстои. 
 
Празникът уважи и Марияна Петрова - председател на Училищното настоятелство към СУ "Васил Левски" и председател на бизнес сдружение "Севлиево 21 век". 
 
Изображение - 1219712 В клас с класен ръководител Мирослава Михайлова, снимка: СУ "Васил Левски"  
 
Изпращането на абитуриентите винаги е много вълнуващо и преминава при смесени емоции. От една страна е радостта от завършването, но не може да се отрече и леката тъга от раздялата с учители и съученици. Даниела Йорданова - учител по български език и литература на випуск 2023 прочете емоционално свое стихотворение, посветено на завършващите й ученици. С бащински съвети и много топлота се обърна към вече бившите ученици директорът на училището Тома Томев, а отговорът на випуска даде Моника Генкова от 12 Б клас. 
 
Коментари (0)
Подредба: Сортирай
Все още няма коментари
Коментирай:
Изпрати
* Коментарите се одобряват от администратора на сайта преди да бъдат публикувани!