Търсене

Стоичков показва Златната топка в Габрово на 17 декември

Стоичков показва Златната топка в Габрово на 17 декември

Оригиналния трофей Златна топка ще донесе Христо Стоичков със себе си в Габрово

На 17 декември 2019 година, от 18.00 часа, в Спортна зала „Орловец“ в Габрово ще гостува футболната легенда Христо Стоичков. Той ще представи официалната си биография - „Христо Стоичков. Историята“, написана в съавторство с журналиста Владимир Памуков, и ще отдели време, за да подпише лично и с персонално послание всяка една от книгите си тази вечер. 

Събитието „25 г. Златна топка. Христо Стоичков – книга с автограф“ ще сложи и своеобразен финал на поредицата инициативи тази година, посветени на 100-годишнината от първия футболен мач, игран в Габрово.

На представянето на книгата са поканени футболните клубове от Габрово, Трявна, Дряново, Севлиево, Горна Оряховица, Велико Търново, Свищов и Ловеч и всички любители на спорта. Те ще имат възможността да се докоснат и видят и оригиналния трофей Златна топка, която Христо Стоичков ще донесе със себе си.

Преди представянето на книгата Христо Стоичков ще награди децата-спортисти на Габрово, които са държавни шампиони и медалисти от балкански, европейски и световни първенства, а докато публиката чака своя ред за снимка и автограф, вечерта ще бъде поверена в ръцете на Димитър Туджаров – Шкумбата и журналиста Иво Райчев.

Книгата „Христо Стоичков. Историята“ вече се продава с отстъпка в спортна зала „Орловец“ в Габрово. Ще има организирани щандове и във вечерта на събитието.

Коментари (0)
Подредба: Сортирай
Все още няма коментари
Коментирай:
Изпрати
* Коментарите се одобряват от администратора на сайта преди да бъдат публикувани!