Търсене

"Светът на киното в музиката" - най-новият проект на Хилда Казасян и Плевенската филхармония идва в Севлиево

След огромния успех на програмата "Да послушаме кино", включваща едни от най-популярните теми от български филми, която препълни големите сцени в България в 38 града и грабна приза "Кристална лира" за върхови постижения в областта на българското музикално изкуство, екипът реши да продължи своето музикално пътешествие с музика от световното кино.
 
Концерт-спектакъл, който е раздвижващо душата събитие, ангажира слушателя и разкрива картини от знакови ленти - "Имало едно време в Америка", "Кръстникът", "Убий Бил", "Кабаре", "Флашданс", "Хубава жена", филмите на Чарли Чаплин ("Модерни времена") и много други.
 
Проектът включва поредица от концерти в страната с избрани филмови парчета от обичани и знакови филми, с изцяло нов аранжимент и интерпретирани от магическите им гласове.
 
На сцената освен Плевенска филхармония, под диригентството на Борислав Йоцов, ще излязат солистите Хилда Казасян, Теодосий Спасов, Васил Петров - едни от най-добрите джазови музиканти:
Живко Петров - пиано
Христо Йоцов - барабани
Димитър Карамфилов - контрабас
Михаил Йосифов - тромпет
 
За още по-силно въздействие на концертите ще присъства мулитедия, подготвена специално от Васил Къркеланов, а новите аранжименти са направени от Христо Йоцов,специално за случая.
 
Място: Дом на културата “Мара Белчева” - Севлиево,
Дата: 10 МАРТ 2023 г., 19:00 ч.
 
Билети можете да закупите от Онлайн в мрежата на Ивентим:  https://www.eventim.bg/…/svetovnoto-kino-v…/event.html,  или на касата на Дом на културата “Мара Белчева”, служебен вход - 0894 06 06 80.
 
Изображение - 11735  информация на телефон: 0894 06 06 80; 0898 29 39 51
Деца до 6 г. Влизат без билет и без право на място
Коментари (0)
Подредба: Сортирай
Все още няма коментари
Коментирай:
Изпрати
* Коментарите се одобряват от администратора на сайта преди да бъдат публикувани!
Избори за членове на Европейски парламент и за Народно събрание на 9 юни 2024 г.