Търсене

Светла Георгиева ще води "Училищно настоятелство" трети мандат

Светла Георгиева ще води "Училищно настоятелство" трет

Светла Георгиева /в близък план/ се отчете за свършеното от Училищно настоятелство през 2018 г.

Светла Георгиева е новият стар председател на "Училищно настоятелство" Севлиево, решиха снощи настоятелите в рамките на годишното отчетно-изборно събрание на организацията. Зам.-председателят Надежда Гатева също продължава да е в ръководството за следващите две години, колкото трае управленският мандат в организацията.

Това е трети мандат за двете, което стана възможно след промени в устава на настоятелството от март 2015 г. Тогава бе прието ръководството да се избира за мандат от две години, а един екип да е начело за най-много три мандата, срещу два дотогава. 

Изображение - 2561

Събранието снощи отчете свършеното през 2018 г. и направи разчет на финансите. Последното е силно казано, тъй като се оказа че настоятелството е разполагало с 240 лв. за цялата година. Това е сумата, събрана от членски внос. Всички реализирани инициативи са били възможни благодарение на спонсорството и помощта на фирми и организации, на които Светла Георгиева изказа благодарност: Община Севлииево, "Идеал Стандарт-Видима", "М-Прес", галерия "Асен и Илия Пейкови", детски комплекс "Йовко Йовков", Младежки център Севлиево, трио "Звън". Георгиева благодари отделно и на медиите в Севлиево, чрез които дейността на настоятелите е стигнала до повече хора. 

Коментари (0)
Подредба: Сортирай
Все още няма коментари
Коментирай:
Изпрати
* Коментарите се одобряват от администратора на сайта преди да бъдат публикувани!