Търсене
Вход свободен

Театралите представят кукления спектакъл „Котаракът в чизми”

Десислава Димитрова
Театралите представят кукления спектакъл „Котаракът в чизми”

Спектакъла „Котаракът в чизми” ще представят актьорите от Детския театрален състав при Народно читалище „Развитие-1870”. Куклената постановка ще се състои на 10 ноември от 18:00 ч. в читалищния салон. Спектакълът е подарък за ръководството и служителите на фирма „Хитачи Енерджи България” ЕООД в знак на благодарност за направено дарение. Представлението е с вход свободен за граждани.

Спектакълът „Котаракът в чизми” е реализиран по проект „Събудители – отново заедно” на Народно читалище „Развитие-1870”, финансиран по Програмата за възстановяване и развитие на организации в областта на любителското творчество на Национален фонд „Култура”. Представлението ще Ви забавлява по своя уникален начин с поучителната история за приятелството по известната френска народна приказка, пресъздадена от Шарл Перо. Спектакълът е подходящ за малки и големи зрители. Ценителите на кукленото театрално изкуство ще се насладят на приключенското представление с красиви декори, забавна музика и великолепната игра на 12 млади актьори, разказващи историята с много въображение и чувство за хумор.

Постановката и сценографията са дело на директора на Габровския куклен театър Алфидин Раифов – възпитаник на читалищната театрална школа. Куклите са изработени от Валентин Славчев, художници – Радка Грозева и Роман Грицков. Музика – Красимир Узунов. В представлението участват актьорите: Богорис Цветков, Виктория Иванова, Даниела Христова, Деница Иванова, Кристиана Александрова, Магдалена Недкова, Нелина Байчева, Николета Иванова, Петя Маркова, Режбие Юсеинова, Теодор Денчев, Цветослав Маринов.

Коментари (0)
Подредба: Сортирай
Все още няма коментари
Коментирай:
Изпрати
* Коментарите се одобряват от администратора на сайта преди да бъдат публикувани!