Търсене

Топ 5 на най-популярните eSports игри в сайтовете за залози

Публикацията не е част от редакционното съдържание на сайта
Топ 5 на най-популярните eSports игри в сайтовете за залози

Снимка: Joshua Woroniecki от Pixabay

Най-вероятно сте чували много за легендите около електронните спортове. Това не е бил спорт, това не е интересна дисциплина за спортни прогнози. Има една много важна подробност – този вид игри са отговорни за значително подобряване на възприемчивостта сред младите хора и почитатели, които играят този вид игри. Все пак не трябва да забравяме, че аудиторията отдавна се стреми да спечели колкото се може повече възможности и шанс за забавление.

И до този момент ще открием, че експертите посочват големи ръстове до 2025 и със сигурност ще видим, че повечето млади почитатели на спортни прогнози се насочват именно в тази посока, особено след като две поколения вече знаят в какво дерби могат да се превърнат въпросните мачове. Кои обаче са някои от интересните и популярни eSports за спортни прогнози:

Спокойно можем да посочим CS:GO като едно основно заглавие в тази индустрия. Едва ли има човек, който да не знае каква емоция носи тази игра, а благодарение на широкото разпространение, често ще открием, че има и мобилни турнири и шанс за следене на всичко в реално време. Това е един от най-отворените спортове и е достатъчно за един отбор да натрупа опит и да се регистрира за участие. Популярният шутър е спечелил световното внимание и вече можем да видим редица звезди от този вид платформи.

На второ място ще поставим играта Dota 2, която е ролева стратегия и целта на играчите е да превземат базата на противника. Разбира се, всеки един герой има различни умения и от самите участници зависи как ще ги използват. Тук динамиката и стратегията се променя във всеки един момент, затова е толкова интересно да се следи и точно тази промоция. Няма как да пропуснем и присъствието на разнообразни пазари, както и турнири с високи наградни фондове.

Играта League of Legends е подобие на горното заглавие, но тук ще открием, че имаме някои промени, които повечето професионалисти одобриха и бяха готови веднага да се пренесат в тази платформа. Оценката на експертите показва, че това е заглавие, което спокойно може да се бори за второто място в класацията, но все още има време и за промяна.

Една от най-популярните игри и стратегии, която започна своето развитие още през 90-те години е Star Craft. Играта се играе и до днес, като дори имаме свободата да се забавляваме с нея, използвайки далеч по-впечатляващи и интересни предизвикателства в тази посока. Разбира се, Южна Корея продължава да е лидер по играчи, но светът отдавна е готов да приеме хвърлената ръкавица и да изненада азиатската страна.

Нека не забравяме, че 5-тото място може да е плаващо, защото няколко заглавия се борят за интереса на аудиторията. Едното е Call of Duty, а другото Rainbow Six: Siege. Първото е екшън шутър, който може да се играе отборно и свободно, докато второто е тактически шутър и всяко едно действие задължително трябва да изпълнява стратегията на отбора. И в двата случая ще открием, че имаме достатъчно добри пазари.

Не е ясно колко още ще расте популярността на електронните спортове, но те се доказаха като напълно независими, особено след като феновете имат нужда не само да се насладят на истинската игра, но и да открият колкото се може повече възможности. Не на последно място не трябва да забравяме, че ако говорим за спортни прогнози, електронните спортове също крият риск. Ето защо напомняме на почитателите, че трябва да бъдат много отговорни и преди всичко да се забавляват

Коментари (0)
Подредба: Сортирай
Все още няма коментари
Коментирай:
Изпрати
* Коментарите се одобряват от администратора на сайта преди да бъдат публикувани!