Търсене

Трето място отборно за клуба по самбо и джудо "Раковски" в най-стария турнир у нас - "Орчо войвода

Севлиево онлайн
Трето място отборно за клуба по самбо и джудо
Трето място в отборното класиране зае спортен клуб по самбо и джудо "Раковски" - Севлиево в най-стария турнир по самбо у нас - "Орчо войвода". Домакин на надпреварата, която се проведе на 26 ноември т.г.,  беше Панагюрище.
 
Всъщност се проведоха два турнира в един ден - в сутрешния сеанс беше турнира по самбо "Орчо войвода", а в следобедните часове бе организиран турнир по джудо за деца.
 
Идеята на този вид състезание е да се реализират максимален брой проведени схватки от всяко дете, с цел обиграване и трупане на опит, обясни треньорът Евгени Генов. 
 
Представянето на севлиевските момичета и момчета беше повече от успешно. Мелиса Халил зае първо място в турнира по самбо и второ в турнира по джудо. Хана Халил стана трета и в двата турнира. 
 
Илхан Халил - второ място в самбото и трето в джудо, Здравко Димитров - пети и на двата спорта, Тодор Тодоров - второ място на самбо и пето на джудо, Борислав Найденов остана извън първите десет в самбо и стана пети в турнира по джудо, Мартин Петров - трети на самбо и първи в джудо, Десислав Йончев - не успя да влезе в десетката в турнира по самбо, но се класира трети на джудо и Недялко Дамянов отново записа много силно представяне като стана втори в надпреварата по самбо и първи в турнира по джудо. 
 
 
Коментари (0)
Подредба: Сортирай
Все още няма коментари
Коментирай:
Изпрати
* Коментарите се одобряват от администратора на сайта преди да бъдат публикувани!