Търсене

Три нови клипа на трио „Звън” ще се завъртят по телевизия Фолклор ТВ

Три нови клипа на трио „Звън” ще се завъртят по телевизия Фолклор ТВ

Трио "Звън", снимка: личен архив

Три нови клипа на трио "Звън" предстои да бъдат пуснати в програмата на телевизия "Фоклор ТВ". На 26 ноември в предаването ”Между нас казано” по телевизията ще бъдат излъчени интервютата, взети по време на заснимането на клиповете, със Снежана, Миглена и Павлинка - певиците на севлиевското трио "Звън". Те ще представят своите песни, ще споделят своите радости, преживявания и очаквания.

Зад песните стоят творци, признати със своя талант. Видеоклиповете са заснети в Арбанаси в началото на септември и ще бъдат представяни през определен интервал от време.

На 10 декември в рубриката” Нещо ново” зрителите на телевизия "Фолклор ТВ" ще могат да видят песента „Шекерна” - стара македонска народна песен с аранжимент на Димитър Ангелов от Асеновград. Песента е игрива, закачлива и носи много настроение, споделят от триото. Допълнителна магия към изпълнението добавя танцовата  двойка Драган Драганов и Йорданка Узунова, с които трио "Звън" има отдавнашно приятелство, чиито корени са в Лондон. По време на гастрол на триото в британската столица, в театър "Милфийлд",  танцовата  формация с ръководител - хореограф Драгомир Драганов създаде незабравим спектакъл при изпълнението на песните на Снежана, Миглена и Павлинка.

От трио "Звън" благодарят на Илиян Димитров и Мирослав Стоянов от Ловеч, с които работят заедно и имат творчески проекти.

"Не може да не отбележим че отново до нас застана „Идеал Стандарт- Видима”, за да звучат песните на трио „Звън” от Севлиево в музикалния ефир на националните медии", споделиха трите певици. 

Коментари (0)
Подредба: Сортирай
Все още няма коментари
Коментирай:
Изпрати
* Коментарите се одобряват от администратора на сайта преди да бъдат публикувани!