Търсене

Три златни медала за севлиевци от държавното по таекуондо

Три златни медала за севлиевци от държавното по таекуондо

Единайсет медала донесоха състезателите на клуба по таекуон-до в Севлиево от провелото се между първи и трети февруари т.г. в Благоевград Държавно първенство по таекуон-до ай ти еф. Конкуренцията бе с над 350 състезатели, които се бориха да място в националният отбор на страната ни за предстоящото европейско първенство в Римини, Италия.

Равносметката е три златни, четири сребърни и единайсет бронзови медала, извоювани от шестнайсет състезатели. И това не е всичко - представянето даде шанс за влизане в отбора на България за петима севлиевски таекуондисти.

Изображение - 2565

Отборът на Севлиево с треньора Михаил Ботев, снимка: клуб по таекуон-до

Ето и медалистите: Ферай Ахмедова - златен медал форма момичета 4-3 ГУП и сребро на спаринг момичета до 40 кг; Християн Пеев - злато на форма юноши 1-2 ГУП и трето място на спаринг до 63 кг; Юсеин Юсменов - златен медал на форма мъже 4-3 ГУП; две втори места за Николай Василев на спаринг 85 кг и форма 1 дан при мъжете; сребро за Ивайло Мерджанов при най-малките момчета на форма 6-5 гуп.

На състезателите предстои почивка, преди да заминат за Сърбия оупън в края на февруари, Чехия оупът в началото на март и кулминацията - Евро 2019.

"Севлиево онлайн"

Коментари (0)
Подредба: Сортирай
Все още няма коментари
Коментирай:
Изпрати
* Коментарите се одобряват от администратора на сайта преди да бъдат публикувани!
Избори за членове на Европейски парламент и за Народно събрание на 9 юни 2024 г.