Търсене

Трио ,АДИ - победител в "Еvergreeen fest Sofia 2019”

Трио ,АДИ - победител в "Еvergreeen fest Sofia 2019”

Момичетата от трио АДИ с Васил Петров, снимка: "Upstream Voices“

Вокално трио ,,АДИ“ в състав: Антония Пенева, Далия Ковачева и Инес Метева, стана комплексен победител в Националния фестивал "Еvergreeen fest Sofia 2019”. 

Трите изпълниха с блестяща интонация акапелна версия на "Оver The Rainbow” из мюзикъла "Магьосникът от Оз“. Възпитаничките на Ценка Горалова, вокален педагог на формация "Upstream Voices“, бяха единствените изпълнители на фестивала, дръзнали да се представят в с акапелно пеене в многоглас. Това направи изключително голямо впечатление на звездното жури в състав Камелия Тодорова и Васил Петров - най- големите джаз вокалисти в България, както и Светослав Николов - програмен директор и водещ на радио Jazz FM. Младите певици получиха диплом, плакет и специални поздравления от цялото жури, както и от Даниела Кузманова и Румен Бояджиев /ФСБ/, създатели на фондация "Музика Вива“.

Изображение - 2600 Ивета Петрова от Габрово участва в четвърта възрастова група и спечели приз за най-артистично изпълнение, диплом и плакет. Младата певица изпълни с много финес, емоция и артистичност песен на кралицата на джаза Елла Фицджералд в аранжимент на Валери Костов. След изпълнението на Ивета Васил Петров я покани да участва в негови бъдещи концерти и проекти. Първият национален фестивл "Еvergreen fest Sofia” се проведе на 17 февруари в София. Той бе за деца и младежи, любители на вечните и незабравими eвъргрийни и джаз стандарти. Идеята за него е на Румяна Коцева -  певица и вокален педагог, обучава клас по поп и джаз пеене в НЧ "Д-р Петър Берон 1926", директор на фестивала. 

Коментари (0)
Подредба: Сортирай
Все още няма коментари
Коментирай:
Изпрати
* Коментарите се одобряват от администратора на сайта преди да бъдат публикувани!
Избори за членове на Европейски парламент и за Народно събрание на 9 юни 2024 г.