Търсене

Трио „Звън” записа нова песен и видеоклип към нея на емблематични места в Севлиево

Триото очаква своите почитатели на сцената на фестивала „Семе българско“
Трио „Звън” записа нова песен и видеоклип към нея на емблематични места в Севлиево

В навечерието на най-светлите празници Цветница, Великден и Гергьовден вокално трио „Звън” зарадва своите почитатели с нов видеоклип.

Записът е на песента „Ружице, ле“, народна песен от Тракия. Клипът вече се върти в ефира на фолклорна телевизия, но е достъпен и чрез музикалния канал YouTube.

Аранжиментът и изпълнението на инструментала на песента е на оркестъра на Веселин Личев - един от диригентите на оркестъра при Северняшкия ансамбъл гр. Плевен и на оркестъра на ансамбъл „Мизия“ - Плевен. Неговото име е познато и уважавано в музикалните среди, свързано с много обработки, солови и хорови песни, оркестрови произведения, танцова музика и музика за театрални постановки, както и като част от жури в редица конкурси в България.

Клипът към песента е заснет на красиви емблематични места в Севлиево. За него от Исторически музей Севлиево влязоха в ролята на любезни домакини, като предоставиха сцени за снимките в Архитектурно-възрожденски комплекс музей „Дандолови къщи“ и музей "Табаханата на Петьо Ванков”.

Участието на камерна формация танцьори от групата за народни хора ” Хопни ми, тропни ми” с ръководител Пламен Христов допълни с още настроение и усмивки кадрите.

Снежана, Миглена и Павлинка, по-известни като трио "Звън", благодарят на всички, които съдействаха за реализирането на поредния им видеклип – „Идеал стандарт-Видима“, Исторически музей-Севлиево, група за народни танци и хора „Хопни ми, тропни“, със специалното участие в хореографията на Беньо Бенев.

Триото очаква своите почитатели в събота, в 13.30 часа, на сцената на фестивала „Семе българско“.

Коментари (0)
Подредба: Сортирай
Все още няма коментари
Коментирай:
Изпрати
* Коментарите се одобряват от администратора на сайта преди да бъдат публикувани!