Търсене

Цветина Маринова и Виолета Колева - заедно от детската градина, а днес колежки

Емилия Димитрова
Цветина Маринова и Виолета Колева - заедно от детската градина, а днес колежки

Учителка и ученичка - Виолета Колева (в дясно) и Цветина Маринова - заедно от детската градина, снимка: личен архив

Цветина Маринова е прекрасна млада жена, към чийто чар малцина биха останали равнодушни. Освен, че е красива, младата учителка е отдаден на работата си преподавател по народно пеене в Народно читалище "Развитие". Заедно със своите певици печелят престижни награди. Последната бе наскоро от конкурса "Песенна дъга над Кутев", откъдето децата на Цветина Маринова се завърнаха с медал както в груповото представяне, така и в индивидуалната надпревара.

Днес Цветина Маринова е една от наградените учителки, които получиха признание на Министерството на образованието, Синдиката на българските учители и Община Севлиево. Радостта й сподели нейната първа учителка - Виолета Колева, която днес е и колежка на Цветина Маринова.

"В началото на професионалният си път, бях първият учител, на тази прекрасна млада дама - Цветина Маринова. След много години, съдбата реши отново да ни събере. Тя стана прекрасен учител и днес получи признание за своя труд. Радвам се на нейните успехи и съм щастлива, че успяваме заедно да работим за децата на Детска градина "Пролет", сподели след церемонията по награждаване на отличени учители и абитуриенти Виолета Колева.

Вълнението на госпожа Колева няма как да се предаде с думи, затова оставям това на въображението на читателя. И радостта й за успехите на малкото момиче, чиято ръчичка преди години е държала, а днес са колежки, също трудно се описва.  

 

Коментари (0)
Подредба: Сортирай
Все още няма коментари
Коментирай:
Изпрати
* Коментарите се одобряват от администратора на сайта преди да бъдат публикувани!