Търсене

Рени Ковачева от ОУ "Стефан Пешев" е номинирана за заключителния етап на конкурса "Учител на годината"

Емилия Димитрова
Рени Ковачева от ОУ

Рени Ковачева - третата отляво надясно, е номинирана за заключителния етап на "Учител на годината", снимка: Областна администрация Габрово

Двайсет и трима учители от габровска област бяха отличени на официална церемония, която се проведе в Ритуалната зала на Община Габрово. Събитието се организира от Синдиката на българските учители - Габрово, като заключителна част от общинския етап на Националния конкурс „Учител на годината“. Признание получиха и 18 преподаватели, навършили пенсионна възраст.
 
От Севлиево Синдикатът на българския учител номинира за награда инж. Дарина Христова - старши учител в ПГМЕТ “Ген. Иван Бъчваров“, направление „Професионално образование“; Рени Ковачева - учител по изобразително изкуство в ОУ “Стефан Пешев“, в направление “Възпитателна работа, извънкласни и извънучилищни дейности“ и Силвия Попова - директор на ДГ “Мечо Пух“ в с. Петко Славейков - направление “Директори и заместник - директори“.

Областната комисия номинира за заключителния етап на Национален конкурс „Учител на годината-2024“ Велина Коева - старши учител в Природоматематическата гимназия “акад. Иван Гюзелев“- направление „Природо - математически науки“, Павел Църов - учител от ОУ “Неофит Рилски“ в Габрово, направление „Изкуство и спорт“ и Рени Ковачева - учител в ОУ “Стефан Пешев“ Севлиево, направление “Възпитателна работа, извънкласни и извънучилищни дейности“.

Благодаря на Синдиката на българските учители за удостоената чест и споделям наградата с колектива на ОУ "Стефан Пешев", защото вярвам, че успехите са плод на екипна работа, единомислие, уважение и професионализъм, написа в пост във фейсбук номинираната за заключителния етап на надпреварата "Учител на годината" Рени Ковачева. 

Коментари (0)
Подредба: Сортирай
Все още няма коментари
Коментирай:
Изпрати
* Коментарите се одобряват от администратора на сайта преди да бъдат публикувани!