Търсене

Учителки са удостоени със специалната награда на председателя на СБУ за 2023 г.

Емилия Димитрова
Учителки са удостоени със специалната награда на председателя на СБУ за 2023 г.

Снимка: СБУ

Ана Жекова, главен учител по биология и химия в СУ Васил Левски - Севлиево, Радослава Стоянова, старши учител по немски език в същото училище и Ани Андреева - директор на Професионалната гимназия по механоелектротехника "Ген. Иван Бъчваров" в Севлиево са удостоени със специалната награда на председателя на Синдиката на българските учители в 26-то издание на конкурса "Учител на годината".

Ивелина Колева, старши учител по история и география в гимназия „Ген. Иван Бъчваров“ получи номинация.

Тържествената церемония на 26-ото издание на конкурса се състоя на 12 май 2023 г. в „София Хотел Балкан“. Тази година в заключителния етап на конкурса бяха номинирани рекорден брой – 136 учители в десет направления: Предучилищно възпитание и подготовка; Начално образование; Хуманитарно; Природо-математическо; Изкуства и спорт; Професионално образование; Директори и помощник-директори; Възпитателна работа, извънкласни и извънучилищни дейности, училищни психолози и педагогически съветници; Млади учители; Учители наставници.

Двадесет и трима от номинираните съвременни будители бяха удостоени със званието „Учител на годината“, а шестдесет и двама получиха Специалната награда на Председателя на СБУ. 

 

Коментари (0)
Подредба: Сортирай
Все още няма коментари
Коментирай:
Изпрати
* Коментарите се одобряват от администратора на сайта преди да бъдат публикувани!
Избори за членове на Европейски парламент и за Народно събрание на 9 юни 2024 г.