Търсене

Удивително се представиха на "Ученически игри" севлиевци

Удивително се представиха на "Ученически игри" севлиев

снимки: Община Севлиево

На 14 март (вторник) в Габрово се изиграха срещите по шахмат. Отборът във възрастова група 5-7 клас на ОУ "Стефан Пешев" се класира на трето място, а шахматистите на ПГМЕТ "Ген. Иван Бъчваров" заеха второто място.

Срещите по баскетбол във възрастови групи 8-10 и 11-12 клас се проведоха на 15 март, в габровската зала "Орловец". Учениците от 11 и 12 клас на ПГМЕТ „Ген. Иван Бъчваров“ отбелязаха категорична победа над отбора на домакините, като отнесоха габровци с резултат 68:28. За победата допринесе и блестящата игра на Росен Йорданов, който заби 8 "тройки". Треньор на отбора е Стефан Кацарски.

Изображение - 1294

Същия ден и отборът на девойките на Павел Калчев демонстрира добър баскетбол и се наложи с 35:22 над баскетболистките на Габрово.

В групата 8-10 клас отборите на юношите на ПГМЕТ „Ген. Иван Бъчваров“ и девойките на СУ „Васил Левски“ отстъпиха след дълга и оспорвана игра на баскетболистите от Габрово.

На 17 март се изиграха срещите по бадминтон, където един срещу друг застанаха отборите на Севлиево и Габрово. Нашите момчета от СУ "Васил Левски" в състав Кирил Памукчиев, Николай Бакалов, Берхан Узнов и Мартин Николов, се наложиха категоричното с 5:0 над отбора на ОУ "Иван Вазов", а юношите на ПГМЕТ "Ген. Иван Бъчваров" (Галин Милчев, Димитър Данев, Никола Венков и Данаил Косев) отбелязаха поредна победа с резултат 5:0 над отбора на Национална Априловска гимназия. Със заслужена победа се поздравиха и девойките от ПГМЕТ "Ген. Иван Бъчваров" (Ралица Михайлова, Мирела Николова, Вилимира Стоянова и Ивелина Венкова). Малко обаче не достигна на момичетата от ОУ "Стефан Пешев", които отстъпиха пред тима на СУ "Райчо Каролев".

Изображение - 1295

Предстоят срещите по волейбол, на които домакин за трите възрастови групи ще бъде Севлиево. Срещите ще се проведат в следния ред:


• 21 март (вторник) играят 11-12 клас;
• 22 март (сряда) играят 5-7 клас;
• 24 март (петък) играят 8-10 клас;

Коментари (0)
Подредба: Сортирай
Все още няма коментари
Коментирай:
Изпрати
* Коментарите се одобряват от администратора на сайта преди да бъдат публикувани!