В обновена зала посрещнаха гости от клуба по карате
Всичко в залата е ново - от татамито, до тавана

В изцяло ремонтирана зала тренират вече състезателите на клуба по карате шинкиокушин в Севлиево. Снощи те и треньорът им посрещнаха гости, за да благодарят за придобивката, да покажат какво са постигнали, но и да почерпят, за да им върви в тренировките и състезанията. 

Новото осветление върху окачен таван дава една особена дълбочина на залата, радва се Тихомир Тотев

Залата, където тренират момчетата и момичетата на сенсей Тотев се намира точно до входа на спорна зала "Дан Колов". Навремето е била фоайе, спомни си снощи кметът на Севлиево Иван Иванов, който не скри удовлетворението си, че Община и спонсори съвместо са успяли да преобразят мястото и днес то е модерна тренировъчна зала. "Тук са правили тренировки и от националния отбор, което ни дава допълнително самочувствие, че имаме нещо много добро", сподели и Тихомир Тотев.

Спонсорите и подкрепящите клуба

Президентът на клуба Пламен Добрев, управител на фирма "Пламико", един от постоянните спонсори, също бе удовлетворен  и както сам каза: "Успехите, които постигат децата, ни задължават да им помагаме".  

Едни от най-зрелищните демонстрации в карате - чупене на тухли и керемиди

Да поздравят състезателитеп дойдоха всички, които помагат на клуба по карате в Севлиево - безкористно и постоянно: Николай Петров - управител на "Хамбергер България", Пламен Добрев - президент на клуба и собственик на "Пламико", Боян Ботев - състезател и спомоществувател на клуба, собственик на "Омон Секюрити",  Юлия и Галин Ганчеви, собственици на фирма "Гален", които правят фланелки, календари, постери и всичко, свързано с публичността на каратистите, когато излязат за състезание извън Севлиево, Добри Добрев от фирма "Холидей 2006", Георги Михайлов от "Глобъл лес", също състезател на клуба. Децата поздрави и Светла Георгиева - председател на Училищно настоятелство Севлиево. 

Кметът Иван Иванов поздрави сина си Тодор Тодоров /в състава на националния отбор за европейското в Будапеща/, след демонстрацията, която направи

А след благодарностите и одобрението за добре свършената работа, домакините направиха кратки демонстрации - от малки до най-големите, сред които е Тодор Тодоров, който този месец ще бъде част от състава на националния отбол за европейското първенство в Будапеща, а догодина почти сигурно ще бъде включен в националния отбор на страната за световното първенство в Токио, което, както каза сенсей Тотев, е изключителен успех за севлиевския  клуб.

Емилия Димитрова 

  

 

Боян Ботев напуска активния спорт след бронз от републиканското
Спорт
Само ЦСКА изпревари севлиевския клуб по самбо "Раковски"
Спорт
Отново силно представяне на джудистите в "Гладиатор оупън"
Спорт
"Берое", в който играе Гергана Иванова, спечели Адриатическата лига
Спорт
Три пъти злато донесоха Николай Василев и Ивана Йонкова
Спорт
Успешни стартове имаха малките плувци в Павликени
Спорт
"Независимите" бадминтонисти си дойдоха с четири медала от Анталия
Спорт
Злато за Николай Василев с мъжкия отбор на България
Спорт
Злато и два пъти сребро за водните ни спасители
Спорт
Ивайла Йонкова завоюва бронзов медал от турнира "Русалка"
Спорт
Четири медала донесоха четирима севлиевски каратисти
Спорт
Ивайла Йонкова прибави три медала в колекцията си
Спорт
Игрище за футбол и баскетбол ще бъде изградено в ОУ "Хр. Ботев"
Спорт
Христо Христов завоюва сребърен медал на държавното по джудо
Спорт
Добро представяне в условия на тежка конкуренция за джудистите
Спорт
Хакан Халми дебютира тази седмица в световния шампионат
Спорт