Търсене

В обновена зала посрещнаха гости от клуба по карате

В обновена зала посрещнаха гости от клуба по карате

Всичко в залата е ново - от татамито, до тавана

В изцяло ремонтирана зала тренират вече състезателите на клуба по карате шинкиокушин в Севлиево. Снощи те и треньорът им посрещнаха гости, за да благодарят за придобивката, да покажат какво са постигнали, но и да почерпят, за да им върви в тренировките и състезанията. 

Изображение - 2475

Новото осветление върху окачен таван дава една особена дълбочина на залата, радва се Тихомир Тотев

Залата, където тренират момчетата и момичетата на сенсей Тотев се намира точно до входа на спорна зала "Дан Колов". Навремето е била фоайе, спомни си снощи кметът на Севлиево Иван Иванов, който не скри удовлетворението си, че Община и спонсори съвместо са успяли да преобразят мястото и днес то е модерна тренировъчна зала. "Тук са правили тренировки и от националния отбор, което ни дава допълнително самочувствие, че имаме нещо много добро", сподели и Тихомир Тотев.

Изображение - 2476

Спонсорите и подкрепящите клуба

Президентът на клуба Пламен Добрев, управител на фирма "Пламико", един от постоянните спонсори, също бе удовлетворен  и както сам каза: "Успехите, които постигат децата, ни задължават да им помагаме".  

Изображение - 2477

Изображение - 2478

Едни от най-зрелищните демонстрации в карате - чупене на тухли и керемиди

Да поздравят състезателитеп дойдоха всички, които помагат на клуба по карате в Севлиево - безкористно и постоянно: Николай Петров - управител на "Хамбергер България", Пламен Добрев - президент на клуба и собственик на "Пламико", Боян Ботев - състезател и спомоществувател на клуба, собственик на "Омон Секюрити",  Юлия и Галин Ганчеви, собственици на фирма "Гален", които правят фланелки, календари, постери и всичко, свързано с публичността на каратистите, когато излязат за състезание извън Севлиево, Добри Добрев от фирма "Холидей 2006", Георги Михайлов от "Глобъл лес", също състезател на клуба. Децата поздрави и Светла Георгиева - председател на Училищно настоятелство Севлиево. 

Изображение - 2479

Кметът Иван Иванов поздрави сина си Тодор Тодоров /в състава на националния отбор за европейското в Будапеща/, след демонстрацията, която направи

А след благодарностите и одобрението за добре свършената работа, домакините направиха кратки демонстрации - от малки до най-големите, сред които е Тодор Тодоров, който този месец ще бъде част от състава на националния отбол за европейското първенство в Будапеща, а догодина почти сигурно ще бъде включен в националния отбор на страната за световното първенство в Токио, което, както каза сенсей Тотев, е изключителен успех за севлиевския  клуб.

Изображение - 2480

Изображение - 2481

Емилия Димитрова 

  

 

Коментари (0)
Подредба: Сортирай
Все още няма коментари
Коментирай:
Изпрати
* Коментарите се одобряват от администратора на сайта преди да бъдат публикувани!