В обновена зала посрещнаха гости от клуба по карате
Всичко в залата е ново - от татамито, до тавана

В изцяло ремонтирана зала тренират вече състезателите на клуба по карате шинкиокушин в Севлиево. Снощи те и треньорът им посрещнаха гости, за да благодарят за придобивката, да покажат какво са постигнали, но и да почерпят, за да им върви в тренировките и състезанията. 

Новото осветление върху окачен таван дава една особена дълбочина на залата, радва се Тихомир Тотев

Залата, където тренират момчетата и момичетата на сенсей Тотев се намира точно до входа на спорна зала "Дан Колов". Навремето е била фоайе, спомни си снощи кметът на Севлиево Иван Иванов, който не скри удовлетворението си, че Община и спонсори съвместо са успяли да преобразят мястото и днес то е модерна тренировъчна зала. "Тук са правили тренировки и от националния отбор, което ни дава допълнително самочувствие, че имаме нещо много добро", сподели и Тихомир Тотев.

Спонсорите и подкрепящите клуба

Президентът на клуба Пламен Добрев, управител на фирма "Пламико", един от постоянните спонсори, също бе удовлетворен  и както сам каза: "Успехите, които постигат децата, ни задължават да им помагаме".  

Едни от най-зрелищните демонстрации в карате - чупене на тухли и керемиди

Да поздравят състезателитеп дойдоха всички, които помагат на клуба по карате в Севлиево - безкористно и постоянно: Николай Петров - управител на "Хамбергер България", Пламен Добрев - президент на клуба и собственик на "Пламико", Боян Ботев - състезател и спомоществувател на клуба, собственик на "Омон Секюрити",  Юлия и Галин Ганчеви, собственици на фирма "Гален", които правят фланелки, календари, постери и всичко, свързано с публичността на каратистите, когато излязат за състезание извън Севлиево, Добри Добрев от фирма "Холидей 2006", Георги Михайлов от "Глобъл лес", също състезател на клуба. Децата поздрави и Светла Георгиева - председател на Училищно настоятелство Севлиево. 

Кметът Иван Иванов поздрави сина си Тодор Тодоров /в състава на националния отбор за европейското в Будапеща/, след демонстрацията, която направи

А след благодарностите и одобрението за добре свършената работа, домакините направиха кратки демонстрации - от малки до най-големите, сред които е Тодор Тодоров, който този месец ще бъде част от състава на националния отбол за европейското първенство в Будапеща, а догодина почти сигурно ще бъде включен в националния отбор на страната за световното първенство в Токио, което, както каза сенсей Тотев, е изключителен успех за севлиевския  клуб.

Емилия Димитрова 

  

 

Още за конфликта между Община Севлиево и БФМ
Спорт
В клуба по самбо и джудо приключват годината с дъжд от медали
Спорт
Най-добрите в спорта за 2018 г. триумфираха снощи
Спорт
Почина Тотьо Чакъров - майсторът на мотокрос писти
Спорт
Четири медала за плувците от международния турнир "Гладиатор"
Спорт
Николай Василев - първи в ранглистата на Европа при мъжете
Спорт
Без Севлиево в календара на федерацията по мотокрос през 2019 г.
Спорт
Три златни медала за севлиевци от държавното по таекуондо
Спорт
Петима плувци представиха Севлиево на държавното за деца
Спорт
Тодор Тодоров стигна осминафинал на европейското в Будапеща
Спорт
Награждават най-добрите спортисти на Севлиево на 17 януари
Спорт
Илхан Халил спечели златен медал от коледния турнир в Сливен
Спорт
Севлиево привлече Хермес Паломино
Спорт
Състезателите на клуба по джудо и самбо завоюваха 117 медала
Спорт
Нови 16.47 точки за купа „България“ от плувкините
Спорт
Севлиево е домакин на републиканското по карате в неделя
Спорт