Търсене

В Севлиево гостуват Тончо Токмакчиев, Мая Бежанска и Фънки

Промоция на билети
В Севлиево гостуват Тончо Токмакчиев, Мая Бежанска и Фънки

Разбиваща от смях комедия ще се играе в Севлиево на 23 февруари от 19.00 ч. в читалище „ Развитие-1870”.

„Веселата карета” – хит комедия, в която ще видите на живо любимецът от „Като две капки вода” Димитър Ковачев - Фънки, който респектираше с тънкото си чувство за хумор и точните си оценки.

Заедно с него идват и големите комици на българските сцени - Мая Бежанска, която в този спектакъл се въплъщава в изключително комичен и разтърсващ от смях образ, а Тончо Токмакчиев, с леко налудничав образ под прикритата си сериозност на героя, ще направи вечерта ви незабравима.

Ще си партнират още със забавните актьори Димитър Баненкин, Николета Малчева, Добриела Попова, Стелиян Николов и Емануил Костадинов и всички те ще допълнят абсурдната ситуация и ще ви накарат да ходите по небето от смях.

Театрален дебют в ролята на собственика на „Каретата“ прави Димитър Ковачев – Фънки, който няма къде да гледате на живо, освен ако не сте си поръчали частно парти с участието на „Айрън Мейдън".

В този контекст, чака ви едно пътуване, в което всички сънища са реалност и лудата действителност ви преобръща от смях. "Това пътуване не е за всеки, а само за избрани, за големи късметлии“, казва Фънки.

Всеки, който не се качи на Каретата, ще загуби част от мечтите си. Всеки, който е бил в нея, ще ги има в излишък. Смехът е до синьо, а сълзата засяда след лудата емоция.

Билети в читалището и в Ивентим БГ.

Работно време на касата: от 16.00 ч. до 19.00 ч., всеки работен ден

Тел. : 0888680164

Коментари (0)
Подредба: Сортирай
Все още няма коментари
Коментирай:
Изпрати
* Коментарите се одобряват от администратора на сайта преди да бъдат публикувани!
Избори за кмет на община, общински съветници и кметове на кметства на 29 октомври 2023 г.