Търсене

Въпреки забраната: смитат и предават липов цвят

Въпреки забраната: смитат и предават липов цвят

В Севлиево всяка година действа забрана на кмета за смитането на липов цвят от пътища и тротоари. И всяка година нарушители има. За санкционирането им отговаря Общинският инспекторат. За да знаят инспекторите обаче къде има нарушители и да ги накажат, те трябва да имат информация. Защото каквото и да си говорим, служителите на инспектората не могат да бъдат навсякъде. Затова Севлиево онлайн апелира към севлиевци да бъдем по-отговорни към случващото се около нас и да подаваме сигнали за нередностите, на които ставаме свидетели. 

Изображение - 1707 Случаят, за който алармираха наши читатели, е от преди два дни, а снимките са направени в района на Топливо, на кръстовището между улиците "Верещагин" и "Никола Петков". "Берачите" на липов цвят с метли вече не са там, дано изкупвачите на билки да са видяли какво им се предава и да не са приели билката.                                                            Уважаеми севлиевци, за подобни случаи, използвайте телефоните на дежурните в Общината или на служителите в Общински инспекторат. Техните номера можете да видите тук

Ние, журналистите, не се отказваме от ангажимента също да пишем за нередностите, но ако някой трябва да бъде заловен на мястото на нарушението, ще бъде по-бавно, ако се използва посредничеството на медиите. А за сигнала, подаден от живеещите до мястото, където цигани сметоха липов цвят, за да го предадат в пунккт за изкупуване на билки, прилагам снимките, изпратени на електронната поща на Севлиево онлайн.

написано от Емилия Димитрова

Коментари (0)
Подредба: Сортирай
Все още няма коментари
Коментирай:
Изпрати
* Коментарите се одобряват от администратора на сайта преди да бъдат публикувани!