Търсене
Местни избори' 2023

Звезди Керемедчиев: Благодарим Ви за това, което правите, г-н Иванов! Ние сме със Вас! Rock on!

Публикацията не е част от редакционното съдържание на сайта
Предизборен щаб на ПП ГЕРБ
Звезди Керемедчиев: Благодарим Ви за това, което правите, г-н Иванов! Ние сме със Вас! Rock on!

Звезди Керемедчиев, група „Ахат“: Дами и господа, аз съм Звезди Керемедчиев, фронтменът на група „Ахат“. От мое име и от името на колегите искам да поздравя и да благодаря на г-н Иван Иванов – кметът на Севлиево, за традициите, които той създава в сферата на музиката, културата и изкуството. Защото както знаете културата и изкуството са езика на един народ пред света. Благодарим Ви за това, което правите, г-н Иванов! Ние сме със Вас! Rock on!

Видео: https://www.facebook.com/ivanivanovsevlievo

Пламен: https://www.facebook.com/watch/?v=263340123344050&extid=NS-UNK-UNK-UNK-IOS_GK0T-GK1C&ref=sharing

Много ме зарадва тази неочаквана презокеанска подкрепа. С Пламен сме приятели от детските години. Сега е световно известен и един от водещите художници стъклописци в Америка. Роден в Севлиево, завършил във Велико Търново, днес той е главен художник на художественото ателие "Дапрато Регали" - едно от най-старите в света, създадено през 1870 г. Пламен рисува стенописи и стъклописи за църкви, болници и обществени сгради по цял свят, като на тях неизменно присъстват севлиевският хляб, стомна, къделя и дървен струг. Ще се радвам следващия път да се върнеш в Севлиево със семейството си и с творби, които севлиевци ще могат да видят в изложба.

Жителите на село Горна Росица:

https://www.facebook.com/ivanivanovsevlievo/videos/686554556520858/?extid=NS-UNK-UNK-UNK-IOS_GK0T-GK1C

Богдан Николов: Кметът е един и това е Иван Иванов

Изображение - 12829  

Почетният председател на Българската федерация по мотоциклетизъм, която организира съвместно с Община Севлиево редица състезания на мотополигон "Горна Росица", излезе с подкрепа за д-р Иван Иванов, ден, след края на "Купа на нациите" и Балканиадата, в която българите спечелиха първото място. 

Няма какво да говорим за Севлиево и мотополигон „Горна Росица“ – той е доказал, че е номер 1 в света, не само в България. Това, което се прави в момента тук е най-голямото състезание – „Купата на нациите“. Това само по себе си говори за нивото на трасето. С Община Севлиево мисля, че доста добре се справяме в последните години  по отношение на работата. Това че общината е добре разположена към мотоциклетния спорт също е добре и положително. Хубавото е, че има един доста добър ръководител, кметът д-р Иван Иванов, който мисли за спорта и за севлиевци. В крайна сметка това нещо е построено за самия град и за севлиевци. Преди над 10 години аз им го подарих – на Община Севлиево и сега си е тяхна собственост. Така че колкото повече мероприятия се правят тук, толкова повече хората ще бъдат доволни. Мисля, че няма какво да говорим за изборите – мисля, че кметът е един и това е Иван Иванов.

Веселин Маринов:

Изображение - 12827  

Един от любимите ми градове в цялата страна е град Севлиево. Това е така, защото в него имам много приятели, при които именно отношенията ни ме връщат и винаги минавам да изпия едно кафе.

През тези години именно моите близки са ме накарали да имам своето отношение към града. Да го обичам и ревностно да се радвам на всичко хубаво, което се случва.

Много се радвам, че Севлиево е един от най-добре стоящите икономически центрове на България. Много ми е приятно, когато забележа почти ежемесечните положителни  инфраструктурни промени, които се случват в Севлиево.

И всичко това ме кара да се връщам и връщам отново.

Оправдавам всички тези успехи с ръководството на общината. За всичко е виновна тя – и за негативите, и за позитивните неща. Но в случая е само хубаво и най-вече се дължи на вашия кмет д-р Иван Иванов. Аз лично, като човек, който има отношение към Севлиево, заставам открито – с отношението си и желанието си да дадем възможност на д-р Иван Иванов за още един мандат - 4 години, през които да успее да завърши всичко хубаво, което е набелязал  за Севлиево. 

Видео:   https://www.facebook.com/ivanivanovsevlievo/videos/648514330752810/

ПубЛикува се съгласно договор

КУПУВАНЕТО И ПРОДАВАНЕТО НА ГЛАСОВЕ Е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ

Коментари (0)
Подредба: Сортирай
Все още няма коментари
Коментирай:
Изпрати
* Коментарите се одобряват от администратора на сайта преди да бъдат публикувани!
Избори за членове на Европейски парламент и за Народно събрание на 9 юни 2024 г.