Търсене

Японски инструктори ще тренират каратисти от Севлиево

Японски инструктори ще тренират каратисти от Севлиево

Сенсей Кента Мори - дългогодишен приятел на Севлиево и клуба по карате

В рамките на три дни - от първи до трети септември т.г. двама японски инструктури ще проведат тренировки със състезателите на севлиевския клуб по карате.

На 31 август в града ни пристигат сенсей Кента Мори, който посещава Севлиево за четвърти път и сенсей Масаюки Такешима, за когото идването в Севлиево е първо. Двамата са от доджото на президента на Световната Шинкиокушин карате организация Шихан Кенджи Мидори.

Поканата за визитата им в града ни е на клуба по корате и лично на треньора сенсей Тихомир Тотев, който е личен приятел с японските инструктури и е в основата на густуването им тук.

Гост инстуркурите ще порведат двуразови тренировки в залата по карате, а участие в тренировките ще вземат освен състезатели от Севлиево, каратеки от клубове в Русе и Ловеч.Тренировките ще са при отворени врати, т.е. всеки желаещ може да гледа или да участва в процеса.

Кента Мори и Масаюки Такешима ще дойдат в Севлиево от Кранево, където тренерат като гост инструктори състезателите на карате клуба в Шумен. А идеята да посетят града ни е на сенсей Тотев.

Коментари (0)
Подредба: Сортирай
Все още няма коментари
Коментирай:
Изпрати
* Коментарите се одобряват от администратора на сайта преди да бъдат публикувани!
Избори за кмет на община, общински съветници и кметове на кметства на 29 октомври 2023 г.