Търсене

Задържаха мъж с дрога край с. Малък Вършец

Задържаха мъж с дрога край с. Малък Вършец

При проверка на 29-годишен жител на севлиевското село Петко Славейков, извършена на 16 ноември т.г. в 17.10 ч., в района на землището на с. Малък Вършец, е установено, че мъжът държи в себе си прахообразно бяло вещество. То било с тегло почти 65 гр, а при направения полеви наркотест е реагирало като наркотично вещество метамфетамин. По случая е започнато полицейско производство. 

За още два случая от почивните дни съобщават в днешния полицейски бюлетин.  

При полицейска проверка на 17 ноември, т.г около 9.20 ч., на ул. "Стефан Пешев" в Севлиево, е спрян лек автомобил "БМВ" с габровска регистрация. Автомобилът е управляван от мъж на 38 г., жител на гр. Севлиево. При проверката е установено, че водачът шофира с отнета шофьорска книжка, заради което в РУ Севлиево е започнато бързо производство. 

На следващия ден, 18 ноември, в 6.30 ч. в полицията е получено съобщение от жител на с. Сенник за кражба в дома му. Катинарът на входната врата на къщата бил разбит, а според собственика това вероятно е станало във времето от 20,30 ч. на 17 ноември до 6,30 ч. на следващия ден.

От къщата липсва аудиосистема на стойност около 1200 лв. По случая е започнато досъдебно производство срещу неизвестен извършител. 

Коментари (0)
Подредба: Сортирай
Все още няма коментари
Коментирай:
Изпрати
* Коментарите се одобряват от администратора на сайта преди да бъдат публикувани!
Избори за членове на Европейски парламент и за Народно събрание на 9 юни 2024 г.