Заради здравни мерки церемонията "Баня на годината" няма да се състои
Иванка Какалачева представя дизайнерът Роберто Паломба - председател на журите на „Ideal Standard Баня на годината 2019“

Днес от "Идеал Стандарт-Видима" разпространиха прессъобщение, с което уведомяват, че тазгодишната церемония за отличаване на най-добрите в конкурса „Ideal Standard Баня на годината 2019“, насрочена за 5 март т.г. в Sofia Event Center, няма да се състои. 

"Съгласно международната политика на Ideal Standard са приети редица превантивни здравни мерки, които ограничават събирането на голяма аудитория на едно място. Също така компанията се съобразява със съветите на Министерствата на здравеопазването в България и Италия", се казва в съобщението. 

Заради извънредното здравно положение, въведено в Италия, дизайнерът Роберто Паломба, който трябваше да представи създадените от него Atelier Collections на Ideal Standard, не може да напуска страната, което възпрепятства присъствието му на събитието. 

Победителите в националния конкурс „Баня на годината 2019“ ще получат своите отличия в камерен състав на 5-ти март от мениджърския екип на Ideal Standard, а представянето на Atelier Collections от Роберто Паломба в България ще се състои по-късно през годината, уточняват още от компанията, като предварително благодарят на участници и гости на "Баня на годината" за проявеното разбиране. 

Тази година е шестнайстото издание на конкурса, който с годините се превърна в стилно и очаквано събитие за архитекти, дизейнери, издатели и редактори на специализирани издания за интериорен дизайн и дома. 

Мотото на тазгодишната национална надпревара е Together for better (Заедно за по-добро), а началото на конкурса бе поставено през октомври м.г. Председател на тазгодишното жури е арх. Роберто Паломба, с когото от компанията се ангажираха да работят за придвижване напред цялостната философия на дизайна на компанията

Нашата мисия е да направим живота на нашите клиенти по-добър и правим това заедно с дизайнери и изследователи, архитекти и строители, доставчици и дистрибутори. Насочваме своите усилия в три направления и това са трите гаранта на нашия успех: да бъдем лидери на модерния живот, да налагаме непреходната стойност на дизайна и да разширяваме и развиваме семейството от съмишленици в реализирането на нашата мисия, каза при откриване на конкурса за 2019 г. Иванка Какалачева, маркетинг директор на “Идеал Стандарт - Видима”. 

Ярослав Дончев получи приз "Буров" за индустриално управление
Бизнес
Бизнес и ротарианци се обединяват за ремонт на Читалищния салон
Бизнес
Над 300 млн. лв. са инвестирали "Идеал Стандарт-Видима" за 27 г.
Бизнес
Богомил Петков е избран в Управителния съвет на Камарата на строителите
Бизнес
Строителни фирми от региона и кмета на Габрово обсъдиха перспективи
Бизнес
"Севлиево 21 век" - жив организъм, който мисли и работи динамично
Бизнес
Позлатен смесител лимитирана серия получи в Севлиево Бойко Борисов
Бизнес
Конкурсът „Баня на годината“ отличи най-оригиналните дизайнерски проекти
Бизнес
Lidl и Kаufland даряват 300 хил. лева за купуването на респиратори
Бизнес
Севлиевска фирма за бельо започна да шие предпазни маски
Бизнес
НАП няма да затваря обекти заради документацията на касовите апарати
Бизнес
Заради здравни мерки церемонията "Баня на годината" няма да се състои
Бизнес
Предварително попълнените декларации за доходите - в сайта на НАП от 10 март
Бизнес
"Хелиос" осигурява дежурен екип в един от обектите си
Бизнес
Шест севлиевски фирми са отличени с приз „Дързостта да бъдеш първи“
Бизнес
"Севлиево 21 век" обявява дарителска кампания заради Covid 19
Бизнес