Заради здравни мерки церемонията "Баня на годината" няма да се състои
Иванка Какалачева представя дизайнерът Роберто Паломба - председател на журите на „Ideal Standard Баня на годината 2019“

Днес от "Идеал Стандарт-Видима" разпространиха прессъобщение, с което уведомяват, че тазгодишната церемония за отличаване на най-добрите в конкурса „Ideal Standard Баня на годината 2019“, насрочена за 5 март т.г. в Sofia Event Center, няма да се състои. 

"Съгласно международната политика на Ideal Standard са приети редица превантивни здравни мерки, които ограничават събирането на голяма аудитория на едно място. Също така компанията се съобразява със съветите на Министерствата на здравеопазването в България и Италия", се казва в съобщението. 

Заради извънредното здравно положение, въведено в Италия, дизайнерът Роберто Паломба, който трябваше да представи създадените от него Atelier Collections на Ideal Standard, не може да напуска страната, което възпрепятства присъствието му на събитието. 

Победителите в националния конкурс „Баня на годината 2019“ ще получат своите отличия в камерен състав на 5-ти март от мениджърския екип на Ideal Standard, а представянето на Atelier Collections от Роберто Паломба в България ще се състои по-късно през годината, уточняват още от компанията, като предварително благодарят на участници и гости на "Баня на годината" за проявеното разбиране. 

Тази година е шестнайстото издание на конкурса, който с годините се превърна в стилно и очаквано събитие за архитекти, дизейнери, издатели и редактори на специализирани издания за интериорен дизайн и дома. 

Мотото на тазгодишната национална надпревара е Together for better (Заедно за по-добро), а началото на конкурса бе поставено през октомври м.г. Председател на тазгодишното жури е арх. Роберто Паломба, с когото от компанията се ангажираха да работят за придвижване напред цялостната философия на дизайна на компанията

Нашата мисия е да направим живота на нашите клиенти по-добър и правим това заедно с дизайнери и изследователи, архитекти и строители, доставчици и дистрибутори. Насочваме своите усилия в три направления и това са трите гаранта на нашия успех: да бъдем лидери на модерния живот, да налагаме непреходната стойност на дизайна и да разширяваме и развиваме семейството от съмишленици в реализирането на нашата мисия, каза при откриване на конкурса за 2019 г. Иванка Какалачева, маркетинг директор на “Идеал Стандарт - Видима”. 

"Хелиос" осигурява дежурен екип в един от обектите си
Бизнес
Севлиевска фирма за бельо започна да шие предпазни маски
Бизнес
"Севлиево 21 век" - жив организъм, който мисли и работи динамично
Бизнес
Lidl и Kаufland даряват 300 хил. лева за купуването на респиратори
Бизнес
Дарението на "Севлиево 21 век" за болницата пристигна, след Великден влиза в употреба
Бизнес
Заради здравни мерки церемонията "Баня на годината" няма да се състои
Бизнес
Бизнес и ротарианци се обединяват за ремонт на Читалищния салон
Бизнес
НАП няма да затваря обекти заради документацията на касовите апарати
Бизнес
31 300 лв. събра "Севлиево 21 век" за МБАЛ "Д-р Ст. Христов"
Бизнес
Предварително попълнените декларации за доходите - в сайта на НАП от 10 март
Бизнес
Конкурсът „Баня на годината“ отличи най-оригиналните дизайнерски проекти
Бизнес
Три торти, трима акционери и тиха наздравица белязаха 30 години "Хелиос" АД
Бизнес
От днес обектите на "Хелиос" АД работят с обичайното работно време
Бизнес
Едноличните търговци внасят осигурителни вноски до 30 юни
Бизнес
Животоподдържаща апаратура закупи "Севлиево 21 век" за болницата
Бизнес
"Севлиево 21 век" обявява дарителска кампания заради Covid 19
Бизнес