Търсене
Жребият определи

Жените на "Севлиево Лейдис" играят срещу "Локомотив - Стара Загора" в полуфинал за Купата на България

Севлиево онлайн
Жените на

Отборът на "Севлиево лейдис" играе полуфинал за Купата на България, снимка: фейсбук

На 31 май т.г. беше изтеглен жребият за Купата на България при жените. Полуфиналите ще противопоставят отборите на ФК „Пълдин“ (Пловдив) и ФК „НСА“ (София), както и тези на ФК „Локомотив“ (Ст. Загора) и ФК „Севлиево лейдис“ (Севлиево).
 
Жребият определи тежко домакинство за “Севлиево Лейдис”, които излизат в мач срещу лидера в първенството. Мачът ще се играе на 18 юни от 17.30 ч. на стадион "Колодрума". Финалът за Купата на България е планиран за 26 юни от 18:00 ч.
 
Според спортния сайт sportal.bg фаворити за него, поне на хартия, изглеждат двата отбора, които водят ожесточена битка през този сезон в женското първенство – Локомотив и НСА. Първите вече са на крачка от това да детронират отбора от София, но в оставащите 2 кръга всичко е възможно, тъй като разликата помежду им за момента е само 3 точки. Ако в събота Локомотив (Стара Загора) успее да се справи с Етър, то не само ще обезсмисли последния кръг, но ще получи трофея предсрочно. Това е така, тъй като в преките двубои тимът има предимство.
 
Каквото и да казват спортните анализатори, отборът на "Севлиево лейдис" е сред най-добрите в българския женски футбол, затова има причина да бъдем оптимисти и да се надяваме, че момичетата ще зарадват своите фенове. Успехът да е с тях! 
Коментари (0)
Подредба: Сортирай
Все още няма коментари
Коментирай:
Изпрати
* Коментарите се одобряват от администратора на сайта преди да бъдат публикувани!
Избори за Народно събрание 2 октомври 2022