Златен медал QUDAL за керамичните изделия на Ideal Standard

Златен медал QUDAL заслужават керамичните изделия на Ideal Standard, сочи резултатът от допитване до българските потребители. Допитването е направено сред професионалисти от строителния бранш и представители на сектора „Направи си сам“. Те са отредили първо място за керамичните изделия на компанията в категорията "Санитарен фаянс", като са посочили, че имат най-голямо доверие в продуктите точно на  Ideal Standard.

Освен престиж, първото място "върви" със златен медал, върху който има пет звезди и е изписано QUDAL (абревиатура, образувана от първата сричка на английския вариант на думата „качество“ и последната от думата „медал“  - QUality meDAL). 

„Златният медал QUDAL е голямо признание за керамичните изделия на Ideal Standard. Първото място е гаранция за високото качество на продуктите, които предлагаме и силното ни сътрудничество с професионалистите. Да помагаме на професионалистите да развиват бизнеса си, като осигуряваме експертни съвети и сътрудничество и иновации, базирани на нуждите в категориите, в които сме експерти. И да направим лесна и удобна връзката с нас и правенето на бизнес с нас – това е нашата свързана интелигентност“, коментира Христо Караиванов, търговски директор Клъстър Източна Европа в „Идеал Стандарт – Видима“ АД.

„За екипа в завода за производство на санитарна керамика е чест да получи такова високо признание от допитване, в което са участвали 1200 представители на строителния бранш. За мен лично тази награда е очаквана, защото ние винаги сме били особено взискателни при осъществяване на ежедневния контрол за постигане първокласно качество на керамичните продукти. Затова качеството, което поучават нашите клиенти в България, не се отличава по нищо от качеството, което осигуряваме за всеки друг европейски пазар.

Казах, че тази висока оценка не е изненадваща за мен, защото знам къде стои нашият завод в България по отношение на качеството в рамките на компанията "Идеал Стандарт", а клиентите ни винаги са били взискателни към нас. През изминалите 20 години керамичният завод в Севлиево успя да си изгради авторитетно име на завод-еталон, който поддържа най-високо ниво на качество на продукта“, заяви Валентин Ганев, директор на завода за производство на санитарна керамика в Севлиево.

Първото място за Ideal Standard е резултат от проведеното независимо проучване QUDAL – QUality meDAL в България - проект на  швейцарската организация ICERTIAS (International Certification Association GmbH), която присъжда отличия въз основа на независимо пазарно проучване. Въпросите, зададени на анкетираните, са формулирани с отворен край, което означава, че участниците в анкетата са имали възможност свободно и според лични впечатления да посочат компания и продукт, които смятат, че са символ на най-високо качество в категорията „Санитарен фаянс“.

Проучването проведено през декември 2016 г. и e реализирано от ICERTIAS под формата на онлайн въпросник, използващ методологията CAWI – DEEPMA (Computer Assisted Web Interviewing – Deep Mind Awareness). 

 

Конкурсът „Баня на годината“ отличи най-оригиналните дизайнерски проекти
Бизнес
Дарението на "Севлиево 21 век" за болницата пристигна, след Великден влиза в употреба
Бизнес
"Севлиево 21 век" обявява дарителска кампания заради Covid 19
Бизнес
НАП няма да спре да запечатва обекти, но ще бъде снизходителна
Бизнес
От днес обектите на "Хелиос" АД работят с обичайното работно време
Бизнес
Животоподдържаща апаратура закупи "Севлиево 21 век" за болницата
Бизнес
31 300 лв. събра "Севлиево 21 век" за МБАЛ "Д-р Ст. Христов"
Бизнес
Три торти, трима акционери и тиха наздравица белязаха 30 години "Хелиос" АД
Бизнес
Късметлията на "Хелиос" днес си тръгна със спечеления автомобил
Бизнес
"Хелиос" осигурява дежурен екип в един от обектите си
Бизнес
Клиент на "Хелиос" от Силистра спечели автомобил Форд Фокус
Бизнес
Златен медал за качество за санитарните продукти Ideal Standard и Vidima
Бизнес
Общината няма да разпределя дивидент от търговските си дружества
Бизнес
Lidl и Kаufland даряват 300 хил. лева за купуването на респиратори
Бизнес
Едноличните търговци внасят осигурителни вноски до 30 юни
Бизнес
Севлиевска фирма за бельо започна да шие предпазни маски
Бизнес