Търсене

Злато за Христофор Николов, бронз за Николай Василев от Словения

Злато за Христофор Николов, бронз за Николай Василев от Словения

Изключително силно представяне записаха тази събота двамата севлиевски таекуондисти Николай Василев и Христофор Николов от клуб "Тервел 2006" в международен турнир в Словения. Надпреварата се проведе на 14 октомври, а турнирът е един от най-силните в спортния календар на таекуондо.

Христофор Николов доказа, че заслужено е извоювал мястото си в националният отбор, като спечели първото място в спаринга при юношите младша възраст, до 69 кг, а Николай Василев направи бойното си кръщене при мъжете и спечели бронзов медал в категория до 85 кг. "Страхотно представяне на севлиевските таекуондисти за пореден път", коментира техният треньор Михаил Ботев, който не пропусна да отбележи, че момчетата сами са финансирали участието си, по 220 лв. на всеки.

Изображение - 1924

"Липсата на средства в края на годината е голям проблем за нас. Предстоят ни още три силни турнири, а парите отидоха за ремонти на новата зала и сега всеки състезател си плаща участието", сподели още Ботев, който благодари на всички деца и родители за упоритостта и безрезервното включване във всички участия и мероприятия на клуба, но не крие очакванията си за дарения.

Ако някой желае да подпомгне финансово работата на клуба по таекуондо, публикуваме банковата им сметка по тяхна молба:

IBAN: BG 19 FINV9150 10BG N0LX H9

BIC:FINVBGSF

ПЪРВА ИНВЕСТИЦИОННА БАНКА

 

Коментари (0)
Подредба: Сортирай
Все още няма коментари
Коментирай:
Изпрати
* Коментарите се одобряват от администратора на сайта преди да бъдат публикувани!
Избори за членове на Европейски парламент и за Народно събрание на 9 юни 2024 г.