Търсене

1000 лв. не стигат, за да замине Христофор за европейското в Ливърпул

1000 лв. не стигат, за да замине Христофор за европейското в Лив

1000 лв. не достигат, за да замине Христофор Николов за участие в европейското първенство по тоекуон-до в Ливърпул. Момчето е включено в националния отбор на България, юноши младша възраст и е един от четиримата състезатели на севлиевския клуб "Тервел 2006", включени в отбора на страната ни. И докато за по-големите, Ивана Йонкова-жени, Доника Ботева и Николай Василев девойки и юноши старша възраст, средствата за участие се поемат от федерацията по таекуон-до, за Христофор парите трябва да се внесат. Сумата е 2 480 лв. и по-голяма част от нея е събрана. Остава да се съберат още хиляда лева.

"Христофор е много талантлив и с голям потенциал. Ако успее да отиде на това европейско първенство, ще е достоен последовател в титлите, както са другите трима - Доника, Ивана и Николай. Затова моля фирмите и обществеността на Севлиево, ако имат желание и възможност, да помогнат в набирането на тези 1000 лв.", написа в писмо до редакцията треньорът на момчето Михаил Ботев. 

За онези, които ще откликнат на молбата на треньора и ще помогнат на едно севлиевско момче, публикуваме банкова сметка. Сумата трябва да е събрана до 8 април. 

IBAN: BG 19 FINV9150 10BG N0LX H9

BIC: FINVBGSF

ПЪРВА ИНВЕСТИЦИОННА БАНКА

Коментари (0)
Подредба: Сортирай
Все още няма коментари
Коментирай:
Изпрати
* Коментарите се одобряват от администратора на сайта преди да бъдат публикувани!