Търсене

Андрей Видев и Павел Петров показаха гласове-звънчета, майсторско пеене и завладяващо сценично присъствие

Севлиево онлайн
Андрей Видев и Павел Петров показаха гласове-звънчета, майсторско пеене и завладяващо сценично присъствие

Андрей Видев с наградите и Павел Петров с Етиен Леви, колаж: "Севлиево онлайн"

Андрей Видев и Павел Петров, солисти на вокална формация "Upstream Voices" с вокален педагог Ценка Горалова, получиха високи оценки от журита на престижни конкурси за популярна песен във Варна и Банкя.                                   

Единайсетгодишният Андрей Видев спечели голямата награда "Гран При Джуниър“, професионален микрофон, диплом и статуетка на Осмия международен музикален конкурс Аrt Stars (Звезди на изкуството) във Варна. Малкият певец бе отличен в категория "поп пеене".

Андрей е от Горна Оряховица и бе единственият изпълнител на конкурса, получил от журито, с председател Хайгашод Агасян, Доротея Бальовска и Нелко Коларов, максимален брой точки за блестящото си представяне с песните "Високо“ на ФСБ и "You raise me up" от репертоара на Джош Гробан.

Това не е единственото постижение за Андрей Видев от летните конкурси. Той спечели наградата на кмета на Банкя на Международния музикален фестивал конкурс за вокални изпълнители "Вярвай, искай, можеш“, чийто домакин беше Банкя. В този конкурс Андрей пя в конкуренция с над 120 участници от страната.

Павел Петров, десетгодишният гласовит певец от Севлиево, се завърна с три първи награди от Международния конкурс за вокално и танцово изкуство "Бъди звезда - Варна 2023". Жури с председател Етиен Леви, Мими Иванова, Елица Тодорова и Тино-поп звезда от "Гласът на България“, дадоха много високи оценки на талантливото момче. редом с оценките на журито и именитите изпълнители, Павел спечели три медала, статуетки и дипломи лауреат първа степен в три категории: "песен на роден език“ за "Душа - камбана“ на "Диана Експрес“, в категория "поп-рок и джаз“, в която се представи с популярния хит на Мария Шерифович "Молитва“ от Евровизия и в категория "филмова музика и мюзикъл“, в която Павел изпя "Кукушка“ от филма "Битката за Севастопол“.

Дебют на конкурсния подиум във Варна направи и Вероника Косева от Габрово, която направи впечатление с артистичното си и емоционално изпълнение на популярния хит на Бьорк "It’s so quiet” и "Повей ветре“ на Паша Христова. Вероника спечели медал и диплом за лауреат трета степен във втора възрастова група, в категория "поп, рок и джаз“.

За тримата изпълнители и за техния вокален педагог - поздравления и пожелания за нови успехи! 

Коментари (0)
Подредба: Сортирай
Все още няма коментари
Коментирай:
Изпрати
* Коментарите се одобряват от администратора на сайта преди да бъдат публикувани!