Търсене

Асфалтиране в дъжда, или може ли да се асфалтират локви

Асфалтиране в дъжда, или може ли да се асфалтират локви

Не е нужно никакво усилие, за да се разбере, че под новоположения асфалт има вода

За некачествено изкърпване на улица в Севлиево алармираха читатели тази сутрин. Става дума за изкърпване на проблемни участъци по ул. "Мара Гидик".

Изображение - 2715 Проверка на "Севлиево онлайн" установи, че става дума за няколко кърпежа, положени, според живеещи наблизо, вчера, по време на дъжд. Ден по-късно е повече от ясно, че асфалтът на места, които са изкърпени, едва ли ще издържи повече от седмица. Част от него вече е изровен от минаващите коли, което не е трудно, тъй като по наша преценка той е нанасен върху вода. Не е изключено участъците да са били изрязани предварително, а след като е заваляло са се напълили с вода. Това разбира се, не би било проблем, ако асфалтът не е положен върху водата. Ако това не е действително сучилото се, тогава как да обясним бликането на вода изпод новоположения асфалт, който на това отгоре се рони. 

Заради съмнението, че технологията за полагане на асфалтова смес, както и изискванията към процеса не са спазени, днес "Севлиево онлайн" изпрати конкретни въпроси до Община Севлиево във връзка с ремонтирания участък. 

 

 

Изображение - 2716

Изображение - 2717

Коментари (0)
Подредба: Сортирай
Все още няма коментари
Коментирай:
Изпрати
* Коментарите се одобряват от администратора на сайта преди да бъдат публикувани!