Търсене

Бившият кмет на с. Петко Славейков загина в катастрофа

Бившият кмет на с. Петко Славейков загина в катастрофа

Вчера, 16 октомври, при пътен инцидент в района на разклона за язовир "Ал. Стамболийски" на пътя Севлиево- с. Кормянско, на място е загинал бившият кмет на село Петко Славейков и общински съветник в ОбС Севлиево в предишния мандат Рамиз Рамиз. 

Сигнал за катастрофата в РУ-Севлиево е получен около 17.15 ч. Пристигналият на място полицейски екип установил, че инцидентът е възникнал с товарен автомобил „Ситроен Джъмпер“, зад волана на който е бил 45-годишният Рамиз, който е от с. Петко Славейков.

По данни от Полицията, при движение с несъобразена с пътните условия скорост, на ляв завой водачът изгубил контрол, автомобилът се ударил в крайпътна мантинела и се преобърнал. Мъжът, който пътувал сам, не е бил с обезопасителен колан. Установено е, че е бил неправоспособен - с отнето по административен ред  свидетелство за управление на МПС.

На местопроизшествието е извършен оглед. Тялото на загиналия е транспортирано за съдебно-медицинска експертиза в МБАЛ-Габрово. По случая е образувано досъдебно производство.

Днес в Петко Славейков не знаеха кога ще бъде погребан Рамиз Рамиз, тъй като тялото трябва да бъде освободено от Съдебна медицина. 

Коментари (0)
Подредба: Сортирай
Все още няма коментари
Коментирай:
Изпрати
* Коментарите се одобряват от администратора на сайта преди да бъдат публикувани!
Избори за членове на Европейски парламент и за Народно събрание на 9 юни 2024 г.