Търсене

Борислав Бончев се срещна с МВР - ръководството, темата са изборите

Борислав Бончев се срещна с МВР - ръководството, темата са избор

Борислав Бончев (вдясно на снимката) с шефовете на МВР Габрово, снимка: Областна администрация Габрово

Областният управител Борислав Бончев проведе първа работна среща с ръководството на ОД на МВР в Габрово, а повод за срещата е провеждането на 11 юли т.г. на честни и прозрачни парламентарни избори.

Честността на вота е във фокуса на общественото обсъждане и основен приоритет в работата на служебното правителство и областните управители. Изпълнението на тази цел няма как да се постигне без добра координация в работата с Районната избирателна комисия, местната власт и МВР, е подчертал Бончев по време на срещата. Той е декларирал, че очаква пълна координация между всички институции, ангажирани в организационно-техническата подготовка на изборите.

Областният управител се е срещнал с председателя на Районната избирателна комисия в Габрово и кметовете на общините Трявна и Дряново, предстои среща и с кметовете на другите две общини в областта. Целта на тези срещи е максимално да се ограничи риска от пропуски в организационен план.

С ръководството на МВР Габрово са обсъдени конкретни въпроси, произтичащи от ангажиментите, които имат двете институции с оглед провеждането на предстоящите избори. Подробности за конкретните въпроси от пресцентъра на Областната администрация не уточняват.   

Коментари (0)
Подредба: Сортирай
Все още няма коментари
Коментирай:
Изпрати
* Коментарите се одобряват от администратора на сайта преди да бъдат публикувани!