Търсене

Четвърта зима един държавен служител си играе с нас на руска рулетка

Четвърта зима един държавен служител си играе с нас на руска рул

Илюстративна снимка

След случилото се на магистрала "Струма", не мога да бъда равнодушен и ще се опитам да дам гласност и да пробудя цялата общественост и всички, които пътуват към Селище, Кръвеник, Табашко.

Така започва пост във фейсбук на общинския съветник Тодор Ганчев ("Демократична България"). Ето и пълния текст на написаното от Ганчев без редакция и съкращение:

От снимките се вижда, че може да се случи най-лошото. По този път се движат автобусите с работници на "Балканско ехо", ученически и междуградски автобуси, жителите на околните села и много туристи.

Един държавен служител ни държи на ръба на късмета и играе с нас на Руска рулетка, вече четвърта зима. Това е Директорът на Областно пътно управление - Габрово. Винаги ще се оправдае, че няма пари, но да се обезопаси участъкът пари могат да се намерят. Пропастта е 20 метра и можеха да сложат поне една мантинила на здрава основа.

Сигналите, които са подавани са многобройни, но безхаберието е пълно. За инж. Деян Георгиев и неговият екип от юристи е по-важно да притесняват дребния бизнес, който храни по две,три семейства и изкарва хлаба си с честен труд. А животът и здравето на тези, които му плащат заплатата не го интересува!

Изображение - 10035

"Севлиево онлайн" се ангажира да изпрати въпросите, които Тодор Ганчев задава, до Областно пътно управление в Габрово. 

Коментари (0)
Подредба: Сортирай
Все още няма коментари
Коментирай:
Изпрати
* Коментарите се одобряват от администратора на сайта преди да бъдат публикувани!