Търсене

Фермерски пазар в Севлиево - на 3 февруари в ритейл парк

Фермерски пазар в Севлиево - на 3 февруари в ритейл парк

Инициативата на Ритейл парк в подкрепа на истинската, вкусната и здравословна храна, продължава на 3 февруари в Севлиево. Фермерският пазар на територията на комплекса се организира от Фондация „От БГ“.

Пазарът ще е "отворен" от 10.00 до 16.00 часа. Освен да изпият чаша греяно вино, посетителите могат да избират между мезета, домашни яйца, сладкиши, продукти от сливи, мед, малиново вино, био консерви, прополисови продукти за здраве, и не на последно място млечни фермерски продукти - биволско и краве мляко, сирене и кашкавал.

Акцент на фермерския пазар в месеца на виното е винарската фирма „НОЯ“, която през миналата година взе шест златни медала на най-престижните винарски изложения в България. В Севлиево винопроизводителите ще представят марките бяло вино „Совиньон блан“ и „Тамянка“, розе от сортовете „Каладок“ и „Фран“, а за любителите на червено вино в месеца на любовта: „Мерло“, „Мавруд“, „Сира“, „Каберне фран“, „Карменер“, „Пети вердо“, „Мавек“ и „Марселан“.

На фермерския пазар ще има още ореховки, фунийки с млечен крем, сладунки и други сладки изкушения. 

Следващият фермерски пазар ще бъде на 17 март 2024 г.

Производителите, желаещи да се включат в инициативата за подкрепа на българските вкусове, могат да се обадят на тел. 0888228720.

Коментари (0)
Подредба: Сортирай
Все още няма коментари
Коментирай:
Изпрати
* Коментарите се одобряват от администратора на сайта преди да бъдат публикувани!