Търсене

Ideal Standard за поредна година е сред най-силните марки в България

За осми пореден път глобалната организация Superbrands връчи своите награди за отличен брандинг на водещи потребителски и бизнес марки на българския пазар
Севлиево онлайн
Ideal Standard за поредна година е сред най-силните марки в България

Призът беше връчен на Христо Караиванов, директор Търговска организация Клъстър Източна Европа, снимка: "Идеал Стандарт-Видима"

Ideal Standard за поредна година е сред най-силните марки в категория "Стоки за бита/Санитарни продукти". Признанието е на глобалната организация Superbrands, която преди дни връчи за осми пореден път своите отличия за търговски маркиq които се открояват и доминират над всички останали в рамките на националния пазар

Superbrands е независима институция, фокусирана върху брандинга. Организацията провежда конкурса за отличията Superbrands и осъществява едноименната промоционална програма, която е представена в над 80 страни по целия свят.

Призът на Ideal Standard беше връчен на Христо Караиванов, директор Търговска организация Клъстър Източна Европа.

Изображение - 10651Призът на Ideal Standard беше връчен на Христо Караиванов, директор Търговска организация Клъстър Източна Европа  

При получаване на отличието той заяви: „Гордеем се, че отново сме предпочитана марка в България. Приемам тази награда от името на 3200 души, които всеки ден работят, за да сме най-добрите в сектора.".

Изображение - 10650  

Методиката на подбор и оценяване на брандовете е универсална за всички 80 страни, реализиращи промоционалната програма Superbrands. Селективният процес се осъществява на два етапа: чрез конфиденциално гласуване на членовете на независимото експертно жури –борда на Superbrands Bulgaria, и чрез национално гласуване на потребителите в интернет, осъществено в партньорство с водещия институт за пазарни проучвания GfK Bulgaria. Това дава възможност експертното мнение да се разгледа успоредно с мнението на потребителите, като в крайна сметка експертната и потребителската оценка имат еднаква сила (50% към 50%) за финалния резултат на марката.

В процеса на оценяване експертите и потребителите се ръководят от дефиницията и критериите на световната организация за Superbrands – марка, която трябва да демонстрира качество, надеждност и различие. Следи се дали марката символизира качеството на предлаганите продукти или услуги, ползва ли се с доверие брандът, поддържа ли висок стандарт на продуктите или услугите и дали е добре позната марката в своя сектор, както и успешно ли се разграничава от конкурентите си, притежава ли индивидуалност и ценности, които я правят уникална на пазара.

Изображение - 10652Superbrands присъди и почетна награда за принос в промоцията на бранда България по света на българския ансамбъл по художествена гимнастика, на снимката заедно с Христо Караиванов, снимка: "Идеал Стандарт-Видима"  

През тази година Superbrands присъди и почетна награда за принос в промоцията на бранда България по света на българския ансамбъл по художествена гимнастика, който за първи път спечели златото на Олимпийските игри в Токио.

Коментари (0)
Подредба: Сортирай
Все още няма коментари
Коментирай:
Изпрати
* Коментарите се одобряват от администратора на сайта преди да бъдат публикувани!
Избори за кмет на община, общински съветници и кметове на кметства на 29 октомври 2023 г.