Търсене

"Идеал Стандарт-Видима" получи отличието на Министерството на труда и социалната политика за социално отговорна компания

Бордът на директорите на „Идеал Стандарт-Видима“ посвещава наградата на Васил Кънев, защото корпоративната социална отговорност е приоритет на компанията, поставен от него още през 1992 година, обявиха от компанията.

Призът получи директорът на завода за керамика Валентин Ганев от Добри Митрев, председател на Българска стопанска камара

На 22 декември „Идеал Стандарт-Видима“ получи най-високото отличие в категория „Общество“ в годишните награди на Министерството на труда и социалната политика за „Социално отговорен стратегически мениджмънт“.

Призът бе връчен на Валентин Ганев, директор на завода за производство на санитарна керамика от Добри Митрев, председател на Българска стопанска камара. Поздравления за наградата компанията получи и от Лазар Лазаров, служебен вицепремиер и министър на труда и социалната политика. Отличието е признание за дарителската подкрепа на компанията в сферата на здравеопазването – закупуване на модерна медицинска апаратура за диагностика и лечение, медицински материали, ремонтни дейности.

„През последните няколко години увеличихме своята подкрепа в здравеопазването - област, от която обществото изпитва най-голяма нужда. Продължихме да подпомагаме развитието и на други социално значими сфери като образование, култура, изкуство и спорт“, каза Валентин Ганев при получаването на наградата.

 

Във видеообръщение към присъстващите Ярослав Дончев, изпълнителен директор на компанията заяви: Проектът „За по-добро здравеопазване“ е насочен към основни здравни заведения в Област Габрово. Реализираните инвестиции за периода 2019 – 2022 година възлизат над 680 000 лева. Допълнително над 550 изделия модерно санитарно оборудване са дарени на лечебните заведения. Корпоративната социална отговорност на „Идеал Стандарт – Видима“ има пряко отношение към целите за устойчиво развитие на компанията. Като най-голямата компания в Област Габрово отговорността да запази и дори да увеличи инвестициите си за социални ангажименти в предизвикателни години за бизнеса е нелека задача. Въпреки това да сме социално нгажирани е сред ключовите ни приоритети заради благополучието на обществото и икономиката като цяло.“

Бордът на директорите на „Идеал Стандарт-Видима“ посвещава наградата на Васил Кънев, защото корпоративната социална отговорност е приоритет на компанията, поставен от него още през 1992 година, обявиха от компанията.

 

Коментари (0)
Подредба: Сортирай
Все още няма коментари
Коментирай:
Изпрати
* Коментарите се одобряват от администратора на сайта преди да бъдат публикувани!