Търсене

Красимира Кубарелова, авторът на "Розов храст и сладко от смокини", идва в Севлиево за среща с читателите си

На 6 април 2023 г., от 17.30 ч., в Градската библиотека
Красимира Кубарелова, авторът на

Ако сте прочели една от книгите ѝ, то със сигурност сте прочели всичките - „Розов храст и сладко от смокини”, „Стари шлагери и крем от брюле” и „Кръстина и райските ябълки”. А може би и най-новата - „Верчето, Надежда и Любов”, която ще е акцент на срещата с авторката в Севлиево.

Красимира Кубарелова е родена във Варна и е влюбена в този град. Нейният свят са семейството, градината с цветя и дървета и четирите ѝ книги, центрирани около живота на нейните героини. Разказва ни за втория шанс на раненото женско сърце, за мечтата за дом и семейство, за пренаписването на формулата за „идеално семейство”, за идилията на селския живот и разкриването на стари тайни.

Разказът ѝ е топъл и прегръщащ, защото както сама казва – обича живота, понеже в него има вяра, надежда и любов за целия свят. Книгите ѝ не са дълги и мисловни, но искрени и сърдечни. Написани са с лекота и с лекота се четат, а след като е затворена и последната страница, остава вкус на крем брюле, на сладко от смокини, на обич, топлота. 

Срещата с Красимира Кубарелова е на 6 април в 17.30 ч. в залата за събития на Библиотеката. Организатори и домакини са Градска библиотека - Севлиево. 

Коментари (0)
Подредба: Сортирай
Все още няма коментари
Коментирай:
Изпрати
* Коментарите се одобряват от администратора на сайта преди да бъдат публикувани!