Търсене

La Dolce Vita® от Ideal Standard - най-новата колекция на световния производител е на пазара от този месец

La Dolce Vita® от Ideal Standard - най-новата колекция на световния производител е на пазара от този месец

Водещият производител на оборудване за бани, Ideal Standard пусна на пазара новата си колекция La Dolce Vita®. Колекцията е най-новото допълнение към Atelier Collections - дизайн ориентираните колекции на Ideal Standard.

Създадена от главния дизайнер на компанията Роберто Паломба, колекцията е вдъхновена от израза „la dolce vita - сладък живот“.

„С тази нова линия имах за цел да преосмисля la dolce vita. Фразата внушава начин на живот, при който имате време да се насладите на красотата на малките неща в ежедневието. La Dolce Vita® създава тактилно, експресивно пространство, чиято чувственост предизвиква вдъхновение и мечти, където се раждат нови идеи. За мен беше важно да уловя тази същност и да я съживя във всеки детайл от тази колекция.“, споделя Роберто Паломба.

Какво включва La Dolce Vita®?

Продукти за цялата баня: от мивки, тоалетни чинии, бидета и вани - до смесители, душове и аксесоари. Нещо повече, новата гама е съвместима с по-широкото продуктово портфолио на Ideal Standard, благодарение на философията Singular™ на компанията, което означава, че дизайнерите и потребителите могат да разчитат на всичко, което отговаря на тяхната визия.

Изображение - 13649  

Прегърнете безкрайните възможности, докато стъпвате в пространство, където всеки момент е изпълнен с радост, където животът е празник във всичките му цветове и изискани удоволствия. La Dolce Vita® улавя същността на италианския начин на живот.

Заедно с La Dolce Vita® стартира и серията мебели Finesse на Ideal Standard, която идеално допълва колекцията, но също така е съвместима с много други колекции на Ideal Standard, предлагайки безкрайни възможности както на собствениците на жилища, така и на дизайнерите. Finesse се отличава с модерен дизайн с фини, вдлъбнати дръжки и избор от четири матови цвята и две дървeсни покрития, с опции за едно, две или четири чекмеджета, отворени полици и разнообразие от дълбочини, за да пасне на различни размери на помещения и колекции от керамика. Устойчивостта е решаващо съображение по време на разработката, поради което цялата гама мебели е изработена от сертифицирана дървесина, произхождаща от устойчиво управлявани гори.

Класически заострени форми се срещат с чувствени, извити дизайнерски елементи, което води до експресивна и вечна колекция, която пленява сетивата и повдига духа.

Къде е тайната на красотата на новата колекция?

Естетическата красота на La Dolce Vita е резултат от внимателен баланс между геометрични и органични форми. Конусовидната форма и леко извитите навън ръбове на керамичните мивки и тоалетни са елементи, които елегантно ги отличават, а дълбоките кръгли или квадратни мивки с форма на цветя веднага привличат вниманието. Мивките за мебел се предлагат в шест различни размера, включително асиметрични модели, които предлагат практична повърхност за удобство. Свободностоящата вана става център на внимание във всяка баня, като носи сдържаната елегантност на спокойния италиански начин на живот.

Изображение - 13650  

Смесителите и аксесоарите от колекцията следват същата идея. Предлагат се смесители за умивалник - стоящи и стенни, смесители за вана и душ, споделящи една и съща дизайнерска ДНК. Опциите за душ система също предлагат елегантен дизайн, подобен на стебло, с минималистична арка. Всички смесители се предлагат в класически хром или изисканите PVD покрития на Ideal Standard: матирано злато, магнитно сиво и сребърна буря.

Не само изящен стил, но и пестелива иновативна технология

La Dolce Vita е забележителна не само заради стила си: зад елегантния външен вид се крие иновативната технология на Ideal Standard. Тоалетните чинии са с AquaBlade® или с RimLS+® технология, предлагащи отлично измиване и подобрена хигиена. Освен това те са проектирани да бъдат водноефективни, използвайки само 4,5 литра вода за пълно измиване. EcoFlow регулаторите в смесителите и душовете допълнително намаляват потреблението на вода, подпомагайки по-устойчиво използване на водата. В допълнение, керамичният затварящ механизъм FirmaFlow® в смесителите гарантира издръжливост, а PVD технологията прави цветните смесители и аксесоари изключително здрави и устойчиви на надраскване.

La Dolce Vita и Finesse са налични на българския пазар от юни 2024 г. Научете повече за колекцията оттук.

 

 

 

 

 

Коментари (0)
Подредба: Сортирай
Все още няма коментари
Коментирай:
Изпрати
* Коментарите се одобряват от администратора на сайта преди да бъдат публикувани!