Търсене

Мариана Петрова е новият председател на Управителния съвет на "Севлиево 21 век"

Мотото на сдружението за 2023 г. е "Обединени за спорта"
Емилия Димитрова
Мариана Петрова е новият председател на Управителния съвет на

Мариана Петрова беше приветствана от досегашния председател Емил Гатев, снимка: "Севлиево 21 век"

Мариана Петрова е новият председател на Управителния съвет на бизнес сдружение "Севлиево 21 век". Тя бе избрана на провелото се на 27 февруари отчетно-изборно събрание на организацията. 

Мариана Петрова е директор "Производствено планиране и логистика" в "Идеал Стандарт-Видима", член е и на Ротари клуб в Севлиево, била е президент на клуба и е доказано активен общественик. 

С много малки изключения изцяло е обновен целият Управителен съвет. В него за новия мандат влизат Валентин Ганев - изпълнителен директор на завода за санитарна керамика на "Идеал Стандарт-Видима", Даниела Иванова - управител на "Хелиос", Ивайло Филев - управител на „Две плюс две”, Костантин Сърбенов - управител  на СК „Стил 21”, Милица Антонова -  управител на ПМ ВЕНЧЪРС, Николай Апостолов - изпълнителен директор „Севлиевогаз 2000”, Никифор Кънев - търговски директор на „Никипласт-М” и Нина Йонкова Странчевска - представляващ дружество ППМЕО. 

При смяната на ръководството на сдружението новият председател беше приветстван от Емил Гатев, който ръководи "Севлиево 21 век" в последните два мандата. "Ще продължим да работим с досегашния Управителен съвет и ще надграждаме започнатото от сдружението в последните години заедно", каза Мариана Петрова. 

Изображение - 11753Отляво надясно: Николай Апостолов, Милица Антонова, Костадин Сърбенов, Мариана Петрова, Даниела Иванова, Никифор Кънев, Валентин Ганев, снимка: "Севлиево 21 век"  

На събранието беше отчетена изминалата година и одобрено мотото "Обединени за спорта", под което членовете на организацията ще работят през 2023 г. Каузата, която организацията прегръща е изграждането на мултифункционална спортна зала в парк "Казармите" и това е акцентът в благотворителната дейност на бизнеса. За целта на традиционната си благотворителна вечер през декември сдружението, съвместно с приятели от Ротари клуб, събра първите 45 хил. лв.

Проектът, който се осъществува съвместно с Община Севлиево, Емил Гатев нарече дързък и обяви, че няма да е лесно, нито бързо, но над 1300 деца спортисти от Севлиево заслужават да имат удобна и модерна тренировъчна зала. 

Събранието взе решение да обяви за почетни членове на сдружението посмъртно Костадин Костадинов и Васил Кънев, и двамата от създателите на сдружението. Васил Кънев е негов първи председател, Костадин Костадинов ръководи сдружението в първите години от създаването му.   

Коментари (0)
Подредба: Сортирай
Все още няма коментари
Коментирай:
Изпрати
* Коментарите се одобряват от администратора на сайта преди да бъдат публикувани!