"Паралел" ЕАД е TRUE LEADERS

Позиционираната в Севлиево фирма "Паралел" получи отличието TRUE LEADERS на ICAP България, част от ICAP Group - най-голямата група за бизнес информационни услуги в Югоизточна Европа. Наградите се връчват за пета поредна година и се присъждат на фирми, които имат висока печалба, увеличили са персонала си, имат висока кредитна оценка и са лидери в своя бранш. 

Церемонията по връчване на наградите се състоя на 12 декември т.г. в зала Rainbow Plaza София в присъствието на повече от 300 представители на висшия мениджмънт на водещи български и международни компании, както и представители на търговски камари и браншови организации.

Наградите бяха връчени от Илиан Георгиев – главен изпълнителен директор и член на Управителния съвет на Българо-Американска Кредитна Банка, Джордж Маргонис – изпълнителен директор на Филип Морис за България, Емрах Сазак -главен търговски съветник към търговската секция на Посолството на Република Турция, Марко Монтеки - президент на Италианската Търговска Камара в България, Николаос Арсенопулос - вицепрезидент на УС на гръцкия бизнес съвет в България, Владимир Христов - главен директор бизнес маркетинг и продажби в Теленор България, Маркета Стражинкова - изпълнителен директор на Атрадиус Кредито и Коусион- клон България и Мехмет Гюркайнак - управляващ директор за България на Турски Авиолинии.

Инициативата TRUE LEADERS отличава всички компании, лидери в сектора, в който оперират, отговарящи едновременно на няколко измерими и обективни критерии (според официално публикувани данни), без намесата на субективното мнение на жури или на резултати от публично проучване.

Сред компаниите, получили отличието TRUE LEADERS са "Кока Кола", "Кауфланд България", "Аурубис", "Лореал България", Мото Пфое, Софарма, Олива и мн. др. 

 

 

ОИЦ представя възможностите за еврофинансиране през 2018 г.
Бизнес
14 200 лв. в подкрепа на Полицията събра "Севлиево 21 век"
Бизнес
Оф роуд център „Екстрийм“ бе осветен, вече работи с клиенти
Бизнес
В Севлиево няма търговски обекти, подлежащи на затваряне
Бизнес
Караниколов: Ефектът от приватизацията се вижда в Севлиево
Бизнес
"Изипей" поема касите за комунални плащания на пл. "Свобода"
Бизнес
Камарата на архитектите изнесе заседание в "Идеал Стандарт-Видима"
Бизнес
Общините от габровско се представиха в изложение по туризъм
Бизнес
Севлиево "бие" Габрово по средна заплата и ръст на инвестиции
Бизнес
Още 30 дни за участие в "Баня на годината 2017"
Бизнес
Избран е изпълнител за ремонта на довеждащия водопровод
Бизнес
Борисов идва утре по покана на "Идеал Стандарт-Видима"
Бизнес
"Паралел" ЕАД с отличие за "Износител на 2017 г." на БКДМП
Бизнес
В книжарници "Детски свят" - играчките, които можете да си позволите
Бизнес
"Паралел" ЕАД е TRUE LEADERS
Бизнес
Сертификатът на ДРЛ "Росица" е възстановен
Бизнес