Търсене

Предаване на властта се състоя днес в Областна администрация Габрово

Предаване на властта се състоя днес в Областна администрация Габ

Лъвът - символ на държавността, премина от ръцете на Борислав Бончев в тези на Ралица Манолова, снимка: Областна администрация Габрово

Областният управител Ралица Манолова и заместник областният управител Ивелин Стоянов официално встъпиха в длъжност днес.

По традиция, създадена в Областната администрация, това се случва на церемония пред екипа на администрацията, по време на която вече бившият областен управител предава на новия си колега бронзова пластика с лъв – символ на държавността.

В своето първо обръщение към екипа Ралица Манолова заложи на емоцията. Пред всеки от екипа имаше бял лист хартия с посланието "Мечтай и сбъдвай", защото "всеки нов ден е като бял лист хартия, нова страница от живота на човек и какво ще напише зависи единствено от самия него", каза новият областен управител.

„Нека даваме най-доброто от себе си, да случваме всички добри неща, които искаме да видим, да е по-цветно, по-успешно“, каза Манолова и подчерта, че е готова да подкрепи всяка добра идея, която ще доведе до положителна промяна в заобикалящия ни свят към по- добро за нас и нашите деца. „Вярвам, че ще успеем заедно. Можем и сме били много пъти администрация за пример в различни направления. Благодаря за постигнатото до момента! Нека продължим!“, бяха първите думи на новия областен управител на област Габрово.

Изображение - 10254

Отляво надясно: Борислав Бончев, Кристина Сидорова, Стилияна Тинчева, Ивелин Стоянов, снимка: Областна администрация Габрово

Новото ръководство на администрацията получи поздравления и пожелания за здраве и успех от Борислав Бончев, Кристина Сидорова и Стилияна Тинчева, които ръководиха институцията в продължение на осем месеца. „Познавайки работата на администрацията отвътре и придобитият и от двама ви опит ще ви помогне да се справите с предизвикателството пред вас. Искрено ви пожелавам да сте част от онази промяна, която ще доведе до добро за гражданите на страната ни. Вярвам, че направихме много и сме удовлетворени от свършеното. За мен беше чест, че работих в Областната администрация“ – каза Борислав Бончев.

Изображение - 10255

Борислав Бончев подари цветя на наследника си в Областта Ралица Манолова, снимка: Областна администрация Габрово

Кристина Сидорова също благодари на екипа на администрацията с думите „Огромно удоволствие беше да работим заедно. Направихме много и има още много за вършене, вярвам, че новото ръководство ще продължи работата с мисъл за Габрово и за хората, избрали да живеят в нашата област“. „Не само институцията ни събра, а делата, за които отговаряте. Благодарности към един изграден екип, които експертно върши своята работа. Традициите и опитът на Областна администрация - Габрово трябва да продължат. Ние не показахме, че всичко започва от нас – тук опит се е трупал с години и той трябва да се множи и развива.“ - сподели Стилияна Тинчева.

Церемонията съвпадна и с встъпването в длъжност на заместник областния управител Ивелин Стоянов, назначен със Заповед на Министър-председателят от 21 януари 2022 г. В своите първи думи пред екипа на администрацията Стоянов сподели, че една администрация се създава с години и нейният капацитет се ползва дълго. „Разчитаме на вас“, обърна се той към екипа на областната администрация в Габрово. 

Изображение - 10256

 

 

 

Коментари (0)
Подредба: Сортирай
Все още няма коментари
Коментирай:
Изпрати
* Коментарите се одобряват от администратора на сайта преди да бъдат публикувани!