Търсене
Церемония по приемственост се състоя днес

Предаване на властта в областната управа - Манолова на Сидорова

Емилия Димитрова
Предаване на властта  в областната управа - Манолова на Сидорова

Кристина Сидорова (вляво) приема символа на държавността от Ралица Манолова, снимка: Областна администрация

Областният управител Кристина Сидорова официално встъпи в длъжност. Церемонията по приемственост се състоя днес в Областната администрация и на нея по утвръдена традиция досега действащият областен управител Ралица Манолова предаде символа на държавността - бронзовия лъв, на своя наследник на поста.
 
Скулптурата е изработена от габровския скулптор Адриан Новаков. 
 
С думи на благодарност Манолова се обърна персонално към всеки един от екипа на Областната администрация и сподели, че ще е удовлетворена ако всеки през тези динамични месеци е идвал с желание на работа. ”Вярвам, че работите това, което обичате и обичате, това което работите” допълни Манолова и пожела много успехи и удовлетвореност на областния управител Кристина Сидорова.
 
“Ще се радвам да продължим заедно всички хубави инициативи с устрема на този прекрасен екип", обърна се към служителите в Областта Сидорова. Тя подчерта още , че ще разчита на всички и за изпълнението на най-важната задача, която стои пред екипа - провеждането на честен вот в региона, така че организацията по изборите да бъде за пример.
 
Кристина Сидорова бе назначена вчера с решение на служебното правителството, което назначи 25 нови областни управители от всичките 28 области. Тя е член на БСП, Манолова беше излъчена от "Продължаваме промяната", а заместник-областният управител в мандата на Ралица Манолова Ивелин Стоянов е от квотата на "Демократична България". Очаква се Сидорова да обяви колко заместници ще има, да посочи имената и ресорите им. 
 
Символичната церемония завърши с размяна на подаръци и обща снимка на екипа с бивш и настоящ областен управител.
 
От снимките на церемонията се вижда отсъствието на заместник-областния управител Ивелин Стоянов. Според източници на "Севлиево онлайн" той е в отпуск. 
Изображение - 11108Екипът на областната администрация с досегашния и новия областен управител, снимка: Областна администрация  
Коментари (0)
Подредба: Сортирай
Все още няма коментари
Коментирай:
Изпрати
* Коментарите се одобряват от администратора на сайта преди да бъдат публикувани!
Избори за членове на Европейски парламент и за Народно събрание на 9 юни 2024 г.