Търсене

Привлекателно предложение от Vivacom за потребителите на Севлиево

Съдържание на Vivacom
Привлекателно предложение от Vivacom за потребителите на Севлиево

Телекомът предлага иновативната телевизия EON в комбинация със супер бърз интернет и подарък приемник само за 1 лев на месец за първите до 6 месеца

Vivacom предлага специална оферта за жителите на Севлиево – потребителите могат да получат иновативната ТВ платформа EON в комбинация със супер бърз интернет само за 1 лв. на месец за първите до 6 месеца с подарък приемник. Те имат достъп до уникално телевизионно изживяване с над 210 ТВ канала, най-голямата видеотека в България*, включваща каталозите HBO On Demand, Arena Play, Pickbox NOW и много други, както и възможност за връщане на ТВ съдържание до 7 дни назад.

Жителите на Севлиево могат да избират между три пакета – EON LIGHT, EON FULL и EON PREMIUM. Независимо кой ще изберат, клиентите в Севлиево получават и безплатен приемник за срока на ползване на услугата - EON Smart Box, който превръща всеки телевизор в смарт. Освен това имат достъп и до мобилното приложение EON, за да гледат любимите си филми навсякъде, по всяко време и на всяко устройство – смартфон, таблет или компютър. С EON клиентите могат да гледат телевизионно съдържание до 7 дни назад на всички устройства, за да не пропускат най-интересните предавания. В зависимост от избрания план потребителите ще получат до над 210 канала, сред които и ексклузивни 4К канали, видеотека с препоръчано съдържание спрямо интересите на всеки потребител със собствен профил, спортен режим и възможност за създаване на детски профил.

Видеотеката на EON е с модерен и интуитивен интерфейс, който улеснява потребителите да откриват любимото си съдържание измежду всички над 30 000 заглавия - от най-хитовите филми и сериали до специална селекция с над 1 400 български заглавия. В платформата е интегриран усъвършенстван изкуствен интелект, който препоръчва най-гледаното и най-актуалното съдържание, по жанрове, спрямо настроението и се съобразява изцяло с индивидуалните предпочитания на всеки зрител. В допълнение към изкуствения интелект, EON разполага и с екип редактори, който отговаря за селекцията на съдържание, предоставяйки на потребителите специални колекции за различни поводи и празници.

С възможността за създаване на детски профил EON Kids родителите могат да бъдат спокойни, че детето им има достъп само до подходящо за неговата възраст съдържание. Детският профил предлага най-обичаните от малчуганите филми и сериали на едно място, възможност за търсене по любими герои, както и специално детско дистанционно с атрактивен дизайн.

За любителите на спорта е налична специалната функция EON Sports Mode. Спортният режим предоставя цялостна статистика за всеки мач – картони, удари, точни и неточни удари, нарушения, тъчове, засади, смени, отбелязани голове. Дори ако зрителите са пропуснали важни срещи, те имат на разположение цялата информация за класиране на отборите от първенството, изиграните мачове, победи, загуби, точки, допуснати и отбелязани голове, голова разлика и др.

В комбинация с ТВ платформата EON потребителите получават и супер бърз интернет с включен гигабитов wi-fi рутер и безплатна антивирусна защита.

Повече информация за специалната оферта от Vivacom може да получите в магазините на телекома в Севлиево.

 

* Най-голяма видеотека в България след сравнение по публично достъпна информация към 12.02.2024 г. за брой филми и сериали, достъпни чрез „видео при поискване“ (VOD) през приложение на телекомуникационен оператор. Повече на vivacom.bg.

  • TАГОВЕ:
Коментари (0)
Подредба: Сортирай
Все още няма коментари
Коментирай:
Изпрати
* Коментарите се одобряват от администратора на сайта преди да бъдат публикувани!