Търсене

Разследват надрусан водач, участник в катастрофа вчера сутринта

Разследват надрусан водач, участник в катастрофа вчера сутринта

Бързо полиейско производство е започнато в РУ Севлиево срещу 28-годишен водач на лек автомобил, участник във възникналата вчера сутринта, на 21 август, около 9.25 ч. катастрофа на кръстовището между улиците "Стара планина" и "Никола Петков" в Севлиево. При наркотеста на младия мъж техническото средство е отчело положителен резултат за употреба на амфетамин, метамфетамин и канабис.

Произшествието е възникнало между лек автомобил „Фолксваген“, управляван от 28-годишния мъж от Севлиево, и товарен автомобил „Фолксваген Транспортер“, управляван от 33-годишен мъж от Дебелец. При инцидента са пострадали водачът на лекия автомобил, който е с контузия на дясна колянна става и спътникът му, с разкъсно-контузна рана на дясното ухо и охлузване на главата. Пострадали също са и двамата мъже, пътували в товарния автомобил - единият е с контузия на главата, другият – с фрактура на ребро и охлузвания по главата.

Всички са прегледани в ЦСМП-Севлиево и след оказана им медицинска помощ са освободени за домашно лечение. Водачите са тествани за употреба на алкохол – отчетени са нулеви резултати.

Час след инцидента на мястото бе извикан екип на пожарната, който да окаже съдействие за  измиване на пътно платно.

 

 

Коментари (0)
Подредба: Сортирай
Все още няма коментари
Коментирай:
Изпрати
* Коментарите се одобряват от администратора на сайта преди да бъдат публикувани!
Избори за членове на Европейски парламент и за Народно събрание на 9 юни 2024 г.